Українці у Ванкувері
-
і шо, на пошту писала?
-
ти про це?
-
Ну там доставляли пошту на яку потрібно написати і там типу все розкажуть
-
а кому показувати-то?
-
Хтось про це писав в групі😅 мабуть можливо, тому що мені відповіли, що для підтвердження, що саме по цій програмі приїхали потрібно показати ворк перміт🤷🏼♀️
-
а таке взагалі можливо??
-
там також є інструкції що робити якщо загубили карту
-
Якщо ви реєстрували карту або маєте її штрихкод, можете зробити це тут (compasscard.ca)
-
Добрий день спільнота , згубив компас карт, хто знає як перекинути гроші із загубленої карти на нову ( акаунт в компас карт маю) дякую
-
Він пішов за кораблем )
-
Доброго дня Всім😊 як і де можна отримати документ про вакцинацію в Канаді (Ванкувер), вакцинувався в Україні, є в дії. як це підтвердити у канаді? Заздалегідь дякую🙏 Dobroho dnya Vsim😊
-
Я так RBC відкривав, повністю онлайн, карти отримав на пошту З приводу сібс не знаю
-
Доброго вечора/ранку Чи хтось записувався на концерт Kalush (безкоштовно) по програмі CUAET?
-
Олстон звати того хто відповість)
-
Я там працював, дуже уважні мувери)
-
Reliable moving +1 (604) 626-6891
-
1 рік
-
У CIBC безкоштовне обслуговування 2 роки, вірно?
-
Ось моє Там не складно зареєструватись, головне перевірте адресу, і якщощо напишіть в пп якби не розібрались, я що зможу допоможу)
-
www.cibc.mobi/ebm-resources/public/cibc-referral-app/client/index.html#/welcome?campaignOfferID=735&locale=en&xref=11117111615537391146&itrc=E844:1
16 Jan 2023, 06:08
5470/13381
13 minutes ago