Українці у Ванкувері
-
О, дякую))) буду мати на увазі. Але я якраз в цій сфері загалом заговорила англійською, євро2012 аеропорт Бориспіль)))
-
Дуже дякуємо за відповіді! Гарного дня
-
Друзі, я тут подумала, що люблю робити мовний контент та хочу регулярно розмовляти українською на камеру 😁 youtube.com/@olhavancouver Вітайте мій ютюб канал про життя, адаптацію, факапи, лайфхаки та все, що прийде в голову 😅 у Ванкувері Вподобайки, коментарі та підписка більше ніж вітаються 😊
-
Дорогі новоприбулі Українці, Newlands Gold Club запрошує всіх новоприбулих на безкоштовний бранч в суботу, 7го січня між 10-2 pm у Ленглі…(21025 48th Ave, Langley BC V3A 3M3) ‼️Потрібна реєстрація/бронювання. 604 533 3288 Можливість познайомитися/поспілкуватися з іншими новоприбулими, поділитися досвідом та заодно покуштувати традиційний канадійський бранч.
-
Якщо робота буде дозволяти то прийдем! 🇺🇦💙💛
-
Всім привіт. Підкажіть ще ті хто відносно недавно приїхали, що з медоглядом і вакцинацією? Так, я читала що по cuate можна без вакцинації, але як по факту незрозуміло... Тай я мала одну вакцину, наступну мала робити в березні але ж з зрозумілих причин ніхто про то вже не думав. І з приводу медогляду, чи потрібно його проходити заздалегідь ( я в Польщі зараз) чи по факту все одно треба буде там по прильоту то робити?
-
1. МЕДОГЛЯД. Ви можете його не робити, але квас будуть обмеження в Work permit де ви можете працювати. Ви потім можете пройти медогляд в Канаді і зняти обмеження, але це займе час. Єдиний бонус - медогляд тут безкоштовний для вас буде. 2. ВАКЦИНАЦІЯ. Ви зможете її тут зробити одразу після отримання номеру медичного страхування. Вона тут безкоштовна. Вас мають впустити без неї.
-
Медогляд обовязковий для всіх. Просто нам дали відтермінування 90 днів після перетину кордону. Всі інші роблять його до приїзду в Канаду.
-
На сайті .са є перелік підтверджених лікарів, шукайте там Але в такому випадку кошти вам не повернуть . Я особисто проходила в Португалії, при отриманні Ворк перміту відразу дали без обмежень, але я попросила перевірити наявність в базі мого мед огляду у офіцера. В цій країні все так рандомно, бо залежить від людини яка вас обслуговує…
-
І ще, як показує практика це зайві витрати. В аєропорту не потребують а по приїзду всеодно треба буде робити, місцевий медогляд