Українці у Ванкувері
-
Доброго дня! Продається авто. Власниця місцева, давно емігрувала з України, тому для новоприбулих українців готова знизити ціну. Контакти власниці надам в особисті. Всім гарного дня! www.autotrader.ca/a/mitsubishi/outlander/vancouver/british%20columbia/19_12474972_/?showcpo=ShowCpo&ncse=no&showVs=1&orup=2_3_3&pc=V7J%202M4&sprx=50
-
www.mofa.go.jp/ca/fna/page22e_000921.html Я правильно розумію, що відмінили туристичні візи у Японію? Тобто я по укр закордонному паспорту можу спокійно летіти у Токіо?
-
Як її зробити? Не знайшла функціонал на цьому сайті
-
Дякую
-
Привіт) а мені цікаво чи можна брати в ручну поклажу ліки , мазі, ? Бо маємо квитки без багажа 😢
-
В принципі так, але залежить від правил авіакомпанії, ліпше загуглити саме сайт перевізника, там має бути все детально розписано. Одне знаю напевно,що будь який крем ,зубна паста тощо мають бути об'ємом не більше 50 мл... Навіть шампунь максимум баночка на якій написано 100 мл,якщо це ручна поклажа
-
Парфуми якщо не в основному багажу максимум 50 мл, але ще краще в основний
-
Добрий день ) підкажіть будь ласка в аеропорту Ванкувера є волонтерські організації для українців, які працюють вночі ? 😂Літак в 23:40 сідає сьогодні)