Українці у Ванкувері
-
Я рахую що в інсті , дуже багато її фото з 2016 року. Де вона з прапорами кацаплянідіі тому це докази . Звичайно вона може це видалити , але скріни є. Але краще нехай сторінка буде
-
А ще можна поскаржитися на її Інстаграм - заходите , підписуєтесь , 5 хвилин чекаєте потім скаржитесь на публікації , на сторінку , потім відписуєтесь та блокуєте
-
Якщо знаєте її ПІБ можете в консульство написати на неї заяву і підкріпити скріни всі . На сайті консульства є номер телефона гарячої лінії, туди відправляйте заяву і на і маіл консульства .
-
Вже опубліковано
-
Якщо ви впевнені 100% в тому що кажете, опублікуйте по всім чатам, группам у Фейсбук + острів Ванкувер
-
Дякую
-
Немає слів🤦♀️
-
По Українському свідоцтву про народження , поїхала в Грузію або Туреччину та отримала , так багато «етнічних українців» зробило (((
-
Якщо знаєте процедуру, можете написати?
-
Писати в Украіньске консульство , ми так робили Не знаю чи можна у CUAET програму на неї якось поскаржитися ..
-
І як їй взагалі дали український паспорт
-
Як вони задовбали 🤬🤬🤬 Ти вже приїхала з Українським паспортом, то хоч сиди мовчки …
-
Теж цікаво ..
-
Будь ласка хто знає, що конкретно робити. Треба діяти. Я нажаль нуль у таких питаннях
-
А шо ж ця курва не живе в расєї, якщо там їй класно жити🤦♀️ чого сюди приперлась🤦♀️
-
Пишіть в українське консульство або посольство, а також в Canadian Intelligence Security Services. Всі скріншоти додайте і опишіть.
-
@MykhayloG
-
Ми писали на гарячу лінію Українського консульства , прикладали скріни та її особисті дані . Але це може вплинути тільки на те , що її відмовлять в продовженні чи отримані нового заграну. Для того щоб її КУАЕТ програму анулювали треба у Канадські організації писати , але у які я не знаю ((
-
Одне діло зробити, і займатись своїми справами, інше нести підтримку фашизму
-
Тут також можна заповнити форму, коли хтось себе репрезентує неправдиво і вимагати депортації
16 Jan 2023, 06:08
6407/13354
about 11 hours ago