Українці у Ванкувері
-
Доброго вечора,підскажіть будь ласка сімейного лікаря)Бажано україно чи російсько мовного.
-
Тут важко знайти просто хоча б якого сімейного лікаря, а ви бажаєте україномовного...
-
Можете написати номер телефону
-
Віталій Кубацький в Кокітламі
-
Ні, звісно. Тут не прийнято приватно дзвонити лікарям
-
А як записатись?
-
Дякую
-
Тут можна подивитися де скільки чекати . ⬆️⬆️⬆️
-
http://www.edwaittimes.ca/WaitTimes.aspx?utm_source=burnaby%20now&utm_campaign=burnaby%20now%3A%20outbound&utm_medium=referral
-
Якщо Вам ургентно, зверніться до найближчої emergency . ( але завчасно подивиться який час очікування на прийом, бо ми чекали на лікаря 5 годин )
-
Це вже друге питання. Багато хто не має сімейного лікаря. І яя ви будете часто переїжджати, то нема сенсу. А так - дзвонити чи заходити в клініку і питати, чи можливо зарисатись до сімейного лікаря. Або якщо за вас попросить його пацієнт (я, наприклад, прошу за українців, і моя лікарка не відмовляє) Є walking clinic, там бажано прийти зранку , щоб записатись на цей день, або можна онлайн (як пропонують вище). Якщо критично, можна поїхати в лікарню в emergency. Ще є Telus health (онлайн). Це майже як до сімейного лікаря. На деякі ліки може сам фармацевт в аптеці виписати рецепт. (Я цими ще не користувалась, то, може хтось інший порадить).
-
Походіть по свому району , або подивиться в інтернеті найближчі Walking clinic, якщо Вам повезе то знайдете лікаря якій бере нових пацієнтів .( ми так знайшли сімейного лікаря дуже швидко )
-
(Я зліва)
-
Всім привіт! Шукаю кімнату або квартиру. Ванкувер, та околиці. 🏠
-
Вітаю.Мешканець Вікторії турбує.Якщо хтось може запропонувати або знає хто може будь-який підробіток на будь-які години (хоч і одну годину) на грудень місяць у Вікторії - напишіть у приватні...Заздалегідь спасибі й усім гарного дня...
-
Так, можна ще англійською
-
А до речі написано «вітається», наче і не обов’язково💁♂️
-
Добрий день всім, шукаю роботу на будову в Сурреї. Буду вдячний будь-яким рекомендаціям
-
Вирушаю з України можу привести невеличке замовлення також косметику, ліки та heets
-
есть работа, можно заработать 200+ долларов, за подробностями в лс НЕ ЗАКЛАДКИ !
16 Jan 2023, 06:08
6526/13525
about 8 hours ago