Українці у Ванкувері
-
тоб то це більше позитивна відповідь, чи нейтральна?
-
You Cat?
-
Привіт гайс, зроблю Вам гарне і професійне резюме. Звертайтесь кому потрібно, будуй дуже радий Вам допомогти ;)
-
Підкажіть, хто подаєця на pr в Ванкувері, по яких програмах?) Де кращє дивитись, чи може гарного консультанта знаєте?
-
Please, select the test type for the newcomers: • Simple — bot will ask to send anything to the chat • Button — bot will ask to press a button • Digits — bot will ask to solve a simple arithmetic operation • Image — bot will ask to recognize characters on an image
-
З першим снігом усіх.
-
Всем привет 👋 ищу комнату в дельте или вайт рок, South Surrey Если есть у кого то варианты, напишите
-
Please, select the test type for the newcomers: • Simple — bot will ask to send anything to the chat • Button — bot will ask to press a button • Digits — bot will ask to solve a simple arithmetic operation • Image — bot will ask to recognize characters on an image
-
Він не зміг пропустити таку вечірку. Телефонує, каже: « А чого це Санту позвали, а мене не позвали…. Санта хоч і класика, але я в - тренді. Виїжджаю, кажіть, що брать. Якраз сніжком посипало, як я люблю, можна буде маскуватись від фанатів». Так що до нас завтра вривається ще й ведмежаня. Квитки на Різдвяну Казку: riotheatretickets.ca/events/28504-christmas-fairytale-presented-by-ukraine-harmony-foundation
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)