Українці у Ванкувері
-
Я з Криму
-
Привіт💌 Мене звати Ольга, я майстер манікюру. Дорогі дівчата запрошую вас моделлю на манікюр . 📍Локація North Delta ✔️Стерильні інструменти. ✔️Якісні матеріали. Ведеться запис на грудень ❄️ Мій інстаграм : instagram.com/nail_manicure_olga_?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg%3D%3D&utm_source=qr Буду рада бачити кожну 🤗
-
Мафія 15.12.2023🎭 Цього разу мафія буде тематична! 🤯 Тема: Мафія 😎 Одяг : Мафіозний 🤙🏻 З собою: снекі і попить 🤪 Образ людини найбільш схожу на мафію , яку ми оберем за допомогою таємного голосування отримає подарунок від ведучого!🥇🎭🍰 Головна ціль, кайфанути від гри і від донату. Чим більше буде людей тим менше скидатись 😉 З минулої гри, дрон - придбан. Назва дрону: Канадський гостинець. Ціна : 450$✅ Звіт - очікується. Запис на гру! t.me/+nGVXgrhENt43MGY6
-
Доброго дня! А є хтось тут дитячий аніматор чи хтось хто влаштовує дитячі свята? Буду вдячний за контакти? Дякую
-
Добрий день! Може хтось знає, який TИР у працівників складу? оператор складу та менеджер складу
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з трьохрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 Локація📍Burquitlam Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі @julia_nails_van (почала вести сторінку з нуля) На перший візит-любий дизайн у подарунок💝
-
Українці Британської Колумбії 🇺🇦🇨🇦 📢Оголошуємо збір на FPV дрони 📢 А саме на наш рій❗️ “Riy Vancouver” 🐝 Мета зібрати якомога більше «шершнів» 🐝 у наш рій 🚨 💰 ціна одного 🐝 6300 гривень - 230$ 🇨🇦 Ситуація на фронті критична❗️ ЗСУ потрібна наша негайна підтримка❗️ Заклик простий❗️ Наша мета обʼєднатись та придбати якомога більше 🐝 у наш “Riy Vancouver” та відправити на передову ❗️ Реквізити 💳 Монобанк: send.monobank.ua/jar/4nC5ZfyzPx 💳Номер карти банки 5375 4112 1070 4164 e-transfer: [email protected] Question: donate for Answer: RIY Допоможе в монтажі нашого «рою» Igor IngWar🪛 Та передасть в Батальйон К-2, 54 ОМБР❗️ Посилання на соц мережі 💻 @к2_bat Кирил Кирилович Верес - герой України 🇺🇦 є командиром цього батальйону❗️ Тримаймо стрій разом 🤝 Разом до перемоги❗️ Слава Україні 🇺🇦 Героям слава 🫡 Допомога з відео від: 82 ОДШБр, 501 ОБМП, ADAM tactical group, 92 ОШБр «Ахіллес», Ukrinform TV
-
Українці Британської Колумбії 🇺🇦🇨🇦 📢Оголошуємо збір на FPV дрони 📢 А саме на наш рій❗️ “Riy Vancouver” 🐝 Мета зібрати якомога більше «шершнів» 🐝 у наш рій 🚨 💰 ціна одного 🐝 6300 гривень - 230$ 🇨🇦 Ситуація на фронті критична❗️ ЗСУ потрібна наша негайна підтримка❗️ Заклик простий❗️ Наша мета обʼєднатись та придбати якомога більше 🐝 у наш “Riy Vancouver” та відправити на передову ❗️ Реквізити 💳 Монобанк: send.monobank.ua/jar/4nC5ZfyzPx 💳Номер карти банки 5375 4112 1070 4164 e-transfer: [email protected] Question: donate for Answer: RIY Допоможе в монтажі нашого «рою» Igor IngWar🪛 Та передасть в Батальйон К-2, 54 ОМБР❗️ Посилання на соц мережі 💻 @к2_bat Кирил Кирилович Верес - герой України 🇺🇦 є командиром цього батальйону❗️ Тримаймо стрій разом 🤝 Разом до перемоги❗️ Слава Україні 🇺🇦 Героям слава 🫡 Допомога з відео від: 82 ОДШБр, 501 ОБМП, ADAM tactical group, 92 ОШБр «Ахіллес», Ukrinform TV