Українці у Ванкувері
-
Ви про lease vehicle чи про lien vehicle ? Тому що lease icbc бачить, а lien не бачить, бо ніяк не пересікається напряму з банком, де взятий кредит
-
Це не висвітлюється ніяк на документах
-
Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни, кому потрібнo: Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) Сигapeти - (будь яка мaрка) Elf Bаr - (5000-9000 тяг) Лiки Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм
-
На 7:00
-
Локація ленглі
-
Зараз
-
Кто хоче сніг почистити? 27$
-
Всім привіт
-
Добрий день, я хочу закуповувати у Канаді машин для Збройних Сил України та переправляти їх у Європу, а потім в Україну В мене 2 питання Перше: Може хтось мені будь ласка порадити сайт на якому можна купувати бу машини ? Дурге: Може хтось знає людину, чи організацію яка може переправляти їх у Європу з Канади ? Дуже буду вдячна за відповідь Гарного дня
-
Доброго дня Я вже знаходжуся у Ванкувері, але продовжую купувати автомобілі для ЗСУ За останні 2 роки купив близько 250 автомобілів (Джипи, пікапи, швидкі, пожежні, військові, тощо) Пишіть в особисті, з радістю допоможу і проконсультую, але з власного досвіду скажу, з північної Америки не має сенс передавати авто по декільком причинам. 1. Основна це дуже дорога і довга логістика 2. Здебільшого автомобілі бензинові, а на фронті чи в прифронтових зонах здебільшого дизель 3. З американськими або канадськими машинами велика проблема в Україні з запчастинами Я знаю і можу порадити як, де і які авто максимально вигідно купувати в Європі. Вся логістика з Європи до фронту в мене настроєна і працює
-
Привіт, таке питання: де отримують work permit у аеропорту Ванкувера? Після отримання багажу чи до?