Українці у Ванкувері
-
Всім привіт, клінінгова компанія набирає на роботу людей, гнучкий графік, Тсаввассен. Кого цікавить звертайтесь в особисті
-
Дуже дякую 😊, записався в anni time , трішки дороще , але теж непогано і без сауни 😭
-
Доброго дня Шукаю dental страховку яку можна оформити для себе, бо від роботи не маю Можливо хтось знає не дуже дорогу страховку, але так щоб можно було зробити зуби (чистка зубів, заміна пломби т.д)
-
Фільми, серіали англійською з субтитрами 🇺🇦🇺🇸 t.me/moviesinEnglishwithsubs
-
❗️❗️❗️ Корисне для тих, хто вивчає англійську❗️❗️❗️ Усім привіт! 👋 Мене звати Юля, я створила канал “Yes, I do!” для поповнення лексичного запасу англійської. Він стане в пригоді усім з рівнем В1. Ви зможете вчити по 100 слів/міс. Без повторень шкільної програми, жодних "to be", "to give" та "to take". ☝️Зверніть увагу: канал тільки для середнього рівня, тільки новий матеріал. Переконайтеся самі! 🫶 Переходьте за посиланням у шапці профілю і якщо Вам підходить такий формат - будь ласка долучайтесь!
-
Доброго дня Хто знає де можно помити машину не за всі гроші світу?
-
Мій знайомий з роботи займається мийкою машин, поліровкою машин а також клінінгом салону. Він взагалі канадець і про ціни з ним прийдеться домовлятися, але Я точно знаю що він цим займається.
-
скоріше за все, остання з крутих тачок яку він робив іе була 911 порше
-
Думаю там буде дорого
-
тому це просто треба йому пояснити що від нього хочуть і запитати скільки візьме, хз. Як опцію пропоную, а так то звичайно крще шукати шось дешевше.
-
але знову ж таки, він показував машину типу гранд черокі старого всього в болоті що всередені що ззовні, здається взяв за все 1к
-
Petro canada 17 баксів з таксом
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)