Мене пропустили, пізніше через те, що я міняв білет по телефону (з Лондону до Канади, в мене залишився той самий номер покладу я не зміг зробити чек-ін вже перед вильотом. Витратив багато грошей на поповнення рахунків і дзвінки до Канади, щоб вони мене зачек-інили. Тому що в Лондоні немає вікна чи консультанта саме компанії WestJet, мені сказали, що зачек-інитись можу лише через дзвінок до компанії напряму.
З рештою вдалося. Я долетів до Калгарі (пересадка була перед Ванкувером, я отримав там ворк перміт, прилетів в Ванкувер.
Сумарно не спав 72 години (не більше 5 годин в сумі в аеропорті Лондона), я ще згаяв час, чекаючи в черзі до волонтерів, які пізніше вийшли і сказали, що немає вільних місць.
Я знайшов і купив житло на 2 доби на Airbnb, зробив скріни як туди доїхати, але моя карточка не працювала з оплатою на білет в білетоматі. Грошей налу теж не мав канадських доларів. Поки працівник skyway допоміг з придбанням білету - я вже пропустив всі інші пересадки ( було пізно і деякі подальші автобуси вже не їздили. Не мав ані карточки сім, ані налічки, ані інтернету. Але вдалося дістатися до житла
І ось я тільки встав після своїх пригод. Не маю навіть футболки чистою, крім тої, в якій я пробув ті три доби, не маю жодних речей (сумка досі в камері схову Варшави)
Такі питання: 1) чи знає хтось якісь допомоги з одягом? Можливо проходять якісь зустрічі чи волонтери, які дають будь-який одяг, або є можливість придбати якийсь одяг з секонд - хенду за малі гроші?
2) за той стрес захворів, почуваю себе не дуже.
3) чи є хтось, хто міг би мені зняти житло на перший час (не безкоштовно, але не дорого (хотілося би 600-800 доларів, тому що то житло, про яке я домовився- після прильоту в Канаду написали, що їй мама заборонила знімати житло хлопцю (то була дівчина), каже, що буде просити маму за мене, але я сказав - що не треба нічого просити... Маю гроші знімати кімнату, або знімати кімнату з кимось)
4) порадьте яку сімку купити, же багато інтернету і дзвінків по Канаді ?