Українці у Ванкувері
-
Місяць українського кіно у Ванкувері 🇺🇦🇨🇦 Відкриття вже завтра — з прийомом та першим фільмом серії — легендарним "Земля" О. Довженка Українською з англійськими субтитрами Квитки — симфолічні 10-14%, половина доходу передається в Maple Hope Foundation thecinematheque.ca/series/witnessing-change-ukrainian-cinema-in-a-time-of-turmoil?fbclid=IwAR0hMqZg68J9SDNgOUTQmmt7aGJED7g4-8dbRemqGqSsYrQsR6cimwMvo8c
-
Канадська ліцензія ні до чого. Вам потрібно зробити документ який буде працювати в Україні. Ви ж можите приїхати в будь яку країну світу і там зробити нотаріальний документ. Між США та Україною простіші відносини і не потрібно нотаріальне доручення завіряти консулом. А в Канаді якщо я не помиляюсь так має бути з 15 січня
-
Вітаю! Може хтось знає відповідь: якщо мій чоловік-іноземець полетить один до Канади, без мене ( у нього також cueat). Чи пропустять його ? Ми поки чекали візу для чоловіка, у нас народилася донька. На разі в неї лише американський паспорт. Виготовлення укр паспорту займає багато часу та і cueat вже закрили, не знаю як бути з візою для доньки тепер. Ось і думаємо, щоб чоловік на разі сам полетів, чи пропустять його? Дякую
-
За закон все мало бути нормально, але якщо є випадки коли українцям не дають work permits то я б не їхав окремо. Офіцер має повноту влади приймати рішення і він може в міру свого субʼєктивного рішення прийняти не на користь чоловіка. Все на ваш ризик, гарантій немає
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Interac E-transfer mail: [email protected] Моно: send.monobank.ua/jar/GG7MrAi2v PayPalMe: www.paypal.com/paypalme/DariiaVarchenko Великий збір на ремонт авто мого друга Флоріана, що нищить ворога на Бахмутському напрямку. Загальна ціль - 75 000 гривень, саме стільки необхідно щоб купити, привезти та повністю замінити двигун авто. Ви можете мені допомогти — відкрити банку-підсилення, як на 2 картинці. За деталями пишіть особисто. Що робити? 1. Репост у сторіз з активним посиланням, яке є в шапці профілю (будь ласка, з посиланням🙏🏼) 2. Задонатити 3. Якщо задонатили і хочете допомогти ще — можете відкрити банку-підсилення. Напишіть мені. 4. Можете дати свої лоти на розіграш. Поділіться збором у чатах, з родичами у Фейсбуці, бо без вас — цей збір неможливий.
-
Гарного початку дня! Сьогодні хочу знову нагадатись про важливий збір, в якому я маю особисте залучення + допомагаю близьким знайомим. Вже зібрали близько 40 000, разом із рештою банок підсилення (інфо можна побачити на сторінці та в сторіс)! Всім дякую хто долучався і закликаю долучатись надалі, щоб не затягувати збір пост та сторінка в Instagram, де проводиться збір: www.instagram.com/darchenko_/ www.instagram.com/p/C2J-XuPN0v4/ збір із всіма посилання (Interac, PayPal, Моно) - нижче це банка підсилення, по завершенню збору - будуть скріни звіти!
-
Привіт всім! На правах реклами, більшість знає і так що працюю в компанії TELUS - Promotion Team💚 Тому, якщо ви пошуках інтернет провайдера або переплачуєте за звʼязок чи хочете кращі умови - звертайтесь. Можу допомогти вам з вашими питаннями стосовно мобільного та домашнього інтернету / TV📱💻 Telus and Koodo 🛜 Найкращі умови для нових користувачів, наприклад дом.інтернет 1gig - $65 чи моб.звязок 30GB - $34❗️ Все це офіційно та абсолютно безкоштовно. Тільки позитивні відгуки від задоволених людей які звертались! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях 📩 Звертайтеся і ми разом знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦