Українці у Ванкувері
-
За закон все мало бути нормально, але якщо є випадки коли українцям не дають work permits то я б не їхав окремо. Офіцер має повноту влади приймати рішення і він може в міру свого субʼєктивного рішення прийняти не на користь чоловіка. Все на ваш ризик, гарантій немає
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Interac E-transfer mail: [email protected] Моно: send.monobank.ua/jar/GG7MrAi2v PayPalMe: www.paypal.com/paypalme/DariiaVarchenko Великий збір на ремонт авто мого друга Флоріана, що нищить ворога на Бахмутському напрямку. Загальна ціль - 75 000 гривень, саме стільки необхідно щоб купити, привезти та повністю замінити двигун авто. Ви можете мені допомогти — відкрити банку-підсилення, як на 2 картинці. За деталями пишіть особисто. Що робити? 1. Репост у сторіз з активним посиланням, яке є в шапці профілю (будь ласка, з посиланням🙏🏼) 2. Задонатити 3. Якщо задонатили і хочете допомогти ще — можете відкрити банку-підсилення. Напишіть мені. 4. Можете дати свої лоти на розіграш. Поділіться збором у чатах, з родичами у Фейсбуці, бо без вас — цей збір неможливий.
-
Гарного початку дня! Сьогодні хочу знову нагадатись про важливий збір, в якому я маю особисте залучення + допомагаю близьким знайомим. Вже зібрали близько 40 000, разом із рештою банок підсилення (інфо можна побачити на сторінці та в сторіс)! Всім дякую хто долучався і закликаю долучатись надалі, щоб не затягувати збір пост та сторінка в Instagram, де проводиться збір: www.instagram.com/darchenko_/ www.instagram.com/p/C2J-XuPN0v4/ збір із всіма посилання (Interac, PayPal, Моно) - нижче це банка підсилення, по завершенню збору - будуть скріни звіти!
-
Привіт всім! На правах реклами, більшість знає і так що працюю в компанії TELUS - Promotion Team💚 Тому, якщо ви пошуках інтернет провайдера або переплачуєте за звʼязок чи хочете кращі умови - звертайтесь. Можу допомогти вам з вашими питаннями стосовно мобільного та домашнього інтернету / TV📱💻 Telus and Koodo 🛜 Найкращі умови для нових користувачів, наприклад дом.інтернет 1gig - $65 чи моб.звязок 30GB - $34❗️ Все це офіційно та абсолютно безкоштовно. Тільки позитивні відгуки від задоволених людей які звертались! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях 📩 Звертайтеся і ми разом знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
-
⚡️SKOFKA & KOZAK SIROMAHA & DOVI вперше в турі Північною Америкою🔥 SKOFKA – інтелігентний репер, який прагне довести — український реп крутий та свіжий. Автор хітів "Де би не був, не забуду дім" і "Будем бить вас за Азов і Бучу". До Скофки приєднуються два таланти: ⚔️ KOZAK SIROMAHA — справжній український козак, який принесе на сцену козацькі мотиви, мелодію фісгармонії, танці гопак та фехтування на шаблях. ⚔️ 🔥 DOVI - співак та продюсер із вражаючим списком хітів. Тур охопить 22 міста США та Канади. 🇺🇸🇨🇦🤝🇺🇦. Vancouver — 24 березня. Підтримайте українську музику та культуру! 🎫 Квитки доступні за посиланням 👇 bomond.com/tours/s-k-o-f-k-a
-
That what we've got for 30 min photoshoot on our short session for Valentine's Day. Excited to share results with this beautiful couple Lacri&Vadim 🥰 If you are interested, I still have available spots for this Saturday Feb 3rd and Feb 14th! DM for more info🙂
-
Всім привіт! 🌷Квитки на найкрутішу українську вечірку на честь 8 Березня вже в продажі! Топовий нічний клуб з найкрутішими ді-джеями і барабанним шоу! Дівчатам — бокал просеко та подаруночок на вході😊 ⏱️ 10PM — 3AM 📍Bar None Nightclub 🎟️ Квиточки тут: www.eventbrite.com/e/march-8-ukrainian-party-tickets-819438531707?aff=oddtdtcreator 🙌🏻 Приходьте і приводьте друзів!! 19+ *під час заходу відбудеться благодійний аукціон, також в наявності крутий мерч, 100% продажу від якого йде на допомогу Збройним Силам України. *Частину з продажів заклад також спрямовує на допомогу ЗСУ, за що їм велика повага ✊🏻
-
Люба громадо Ванкувера! Приєднуйтесь до нашого кулінарного співтовариства Домашні Смаколики у Ванкувері | Ukrainian Homemade Food in Vancouver, де смак і традиції об'єднують нас у Ванкувері! 🌍 ✨ Тут ви можете виставляти свої домшні страви на продаж, а також замовляти неперевершені страви від інших членів групи. Починайте рекламувати та ділитися своїми кулінарними талантами, готуючи та пропонуючи ваші домашні смаколики! А найкраще в тому, що тепер замовники зможуть відкрити для себе найсмачніші страви, приготовані з любов'ю та професіоналізмом українських господинь та господарів. Нехай наша група стане місцем для обміну рецептами, порадами та смачними історіями. Приєднуйтеся до нас, готуйте з радістю, діліться враженнями та насолоджуйтеся чарівним світом української кулінарії у Ванкувері! 🥟🥂
-
Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни, кому потрібнo: Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) Сигapeти - (будь яка мaрка) Elf Bаr - (5000-9000 тяг) Лiки Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм