Українці у Ванкувері
-
Це ⬆️ скам❗️❗️❗️ По всіх українських чатах пише і всюди їде - вчора збиралась в Таїланд😂
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Доброго дня Підскажіть,може хто знає вакансії на роботу,чи може у когось шукають людей на роботу?дякую велике завчасно
-
Доброго ранку,друзі,в пошуках роботи я і мій хлопець🙏🏻 Може хто знає чи в когось потребують на роботі працівників,чи де ще можна подивитися роботу,будемо дуже вам вдячні🙏🏻
-
📍Щодо додаткового заробітку на роботі няні, а також іншої роботи, наприклад, розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення❗️ WhatsApp - +1 (912) 456‑1343
-
та я з цієї групи і перепостив… дійсно, вже нема повідомлення
-
Всім привіт! Хтось здає кімнату, чи може знає хто здає?