Українці у Ванкувері
-
Дякуємо всім хто долучився, це неймовірно, ми зібрали рій пташок який вже в Україні і працює. Боротьба триває, ми й надалі збираємо на потреби армії а саме дрони «Riy Vancouver” Дуже дякуємо, що продовжуєте боротись за наше виживання, за збільшення нашого дому 💙💛
-
Особистий досвід!!! Відгук про стоматолога Dr. Max. Сподіваюсь комусь допоможе не відчути приниження, врятувати свій зуб та не втратити гроші. За рекомендацією в групі звернулась до україномовного стоматолога Dr. Max у Ванкувері. Результат: - моя пломба в кутньому зубі натщербилась за два дні після його роботи ( сплачено 600 доларів). - дочці 17 років за два місяці після його лікування це пломбування каналів та зуба, пів кутнього зуба почорніло, а він сьогодні каже накриваємо коронкою (сплачено 1400 доларів). На мої слова, що ви залишили збоку дирку, можливо потрапила інфекція треба переробити, він мені грубо відповів, що я не спеціаліст, що робота його ідеальна і він один з найкращих в Канаді, що глибокий карієс ніхто під коронку не зачищає до ідеалу, хоч спочатку казав, що чорний колір це реакція зуба на спеціальний компонент, що стоматологія Канади як і вся медицина в сто разів краща за українську і раз я така розумна, то мені потрібно їхати в Україну і там лікувати зуби. Переробляти обидва зуби відмовився і гроші повертати теж, бо він виконав ідеальну роботу.
-
Вітаю! Я вже 9 років у Ванкувері. Займаюся автомобілями (працюю в дилері). Нещодавно мені дали добро надавати послуги пошуку та купівлі авто, тому я вирішив створити свій сервіс для українців, які хочуть придбати авто в Ванкувері за найкращу ціну. У мене є ліцензія та доступ до дилерських аукціонів, тому можу знайти Вам авто дешевше ринку чітко за вашими вподобаннями. Більше інформації за посиланням на мій канал👇🏻 Працюю з будь-яким бюджетом (Схвалено адміном) t.me/avtivkavancouver
-
Підкажіть, будьласка, хто знає, якщо витратив інтернет-трафік й прийшло повідомлення, що трафік витрачено й тепер інтернет тільки на низькій швидкості буде працювати, вони потім не виставлять рахунок за трафік на низькій швидкості?
-
Ну є варіант Піти до іншого лікаря який продіагностує що вам наробили, все зробить ок І цей інвойс надіслати як клейм до того лікаря В них полюбому є commercial liability insurance яка мала б виплатити вам гроші за партаки Але то не швидкий процес на жаль Або написати позов судовий з вимогою компенсації і повний рафаунд Це теж підлягає під страхові випадки .
-
Дякую за рекомендацію. Знаю, що судитись тут дорого і довго. Я надіслала претензію в свою страхову з фото доказами роботи лікаря, бо не знаю місцевих законів і порядків. Нового лікаря шукаємо, бо залишитись в 17 років без зуба не варіант, сподіваюсь ще можливо виправити.
-
Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео), еІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Впевнен, бо в моєму додатку теж саме й видно що насправді витратив трафік
-
ви впевнені що це не скам повідомлення?
-
Може хто шукаю житло, то ось 2 будинки які здають квартири) це North Vancouver якщо що)
-
Привіт друзі , кому не важко, залиште будь ласка лайк) Хочу дуже виграти у розіграші 🥹 t.me/alinabalykina/21?comment=41
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з трьохрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 Локація📍Burquitlam Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі @julia_nails_van (почала вести сторінку з нуля) На перший візит-любий дизайн у подарунок💝 #манікюр #педикюр #нарощування
-
Привіт! Я - Альбіна, досвідчений викладач англійської з 10-річним стажем 💫. Мої випускники володіють мовою відмінно 💕, і кожен з них - для мене особливий ✨🥰. Хочете, щоб ви та ваші діти досягли успіхів у майбутньому? Тоді чекаю вас на безкоштовному уроці для досягнення нових вершин в англійській мові 😊.
-
Фільми, серіали англійською з субтитрами 🇺🇦🇺🇸 t.me/moviesinEnglishwithsubs
-
Привіт всим ) Друзі,хто знає,чи приймають тут на роботу на Амазон?)