Українці у Ванкувері
-
Так, багато. Це факт. І...?))
-
Бо китайців багато
-
Ну але звісно ви тут довше за мене живете, тому бачили більше.
-
Можливо, ну але ж тут не всі водії китайці і точно не всі китайські водії водять погано ) Мені зустрічались дуже виховні та привітні тут, от чесно)
-
Відразу прошу вибачення у адмінів. Не рекламую баришню, просто гарно вона все розбирає
-
Не спорю, є нормальні і погані всюди. Но більшість моїх WTF відбуваються саме в річмонді.
-
Ну і про сам рент
-
youtu.be/eQkcUyxdvVA?si=1Dd_A8FYP8Pvr1Qj
-
Але як вже сказали вище, вибирать будуть вас. У нас якось так вийшло що взяли в першу квартиру яку дивились і прям хотіли, але після того як у лендлорда зірвався тенант
-
Без реклами, просто як на мене прям ок розбір по районам.
-
youtu.be/UnyEKXuXN7k?si=MFeUhcxxzxZd3peK
-
Бажаю вам, щоб ваших WTF стало менше) а хороших та ввічливих водіїв більше, всюди 😊 Дякую, що поділились вашою думкою та досвідом.
-
Дякую
-
Дякую за посилання! Ми приїхали декілька днів тому і поки маємо на місяць Airbnb в Kitsilano. Треба починати шукати житло, але навіть не знаємо як правильно підібрати район. Нам в Kits подобається , але житло те що тут здають як на мене старе дуже на такі гроші )
-
Хтось живе в North Vancouver ? Як там ситуація? Чи подобається
-
Цікавить чи там є норм інфраструктура, магазини великі продуктові, і чим зайнятись.
-
Робота віддалено
-
Якщо там жити, то і працювати треба теж там. На ту сторону лише 2 мости і будете регулярно стояти в пробці.
-
Авжеж там все є, це досить дороге та багате місто
-
Як і в інших частинах Грейт Ванкуверу. Транспорт нормальний, сибас взагалі пришвидшує пересування. Ближче до берега та лонсдейлу більше інфраструктури.
16 Jan 2023, 06:08
8379/13230
about 12 hours ago