Українці у Ванкувері
-
You have been subscribed to event updates.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка по страхівці, коли прилітаєш у Ванкувер. Де її робити, чи можна записатися онлайн заздалегідь? Чи можна повернути за неї гроші? Дякую.
-
яке страхування ви маєте на увазі?
-
Календар подій by uahub.ca: 🟡Зустріч українських культурних діячів: "Комунікації під час війни... Friday, Mar 08, 2024 - подробиці 🟡March 8: Grand Ukrainian Party Friday, Mar 08, 2024 - подробиці 🟡UCC, Ridne Slovo Taras Shevchekno's Days Saturday, Mar 09, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 10, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Tara Parandii Sunday, Mar 10, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 10, 2024 - подробиці 🟡GERDAN Folk Concert Wednesday, Mar 13, 2024 - подробиці 🟡Coffee Networking with Julia Liubevych Thursday, Mar 14, 2024 - подробиці 🟡Ukrainian Easter by Ukrainian Community Society Of Ivan Franko Saturday, Mar 16, 2024 - подробиці 🟡Big Networking 2.0 UA HUB Saturday, Mar 16, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Tara Parandii Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡Що треба знати про грантові програми в Канаді? UA HUB Webinar Monday, Mar 18, 2024 - подробиці 🟡Live Stream UA HUB All hands Thursday, Mar 21, 2024 - подробиці 🟡Violin and Piano Concert: Cross-Cultural Connections Saturday, Mar 23, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Tara Parandii Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡SKOFKA (Ukrainian Rap) + Dovi + Kozak Siromaha - Vancouver Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram*
-
Всім, привіт. Підкажіть, може де вже обговорювали. Якщо працювати на США через зареєстрований в Британській Колумбії Sole Proprietorship чи можливо отримати ПР?
-
Вітаю, чи є канадські банки, котрі дають кредитну карту прибувшим українцям? ( одразу) Дякую
-
CIBC
-
RBC дають $2000 без депозиту
-
Дякую
-
наскільки знаю, адекватних програм під це немає. Хіба що є net worth $600,000 www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C/Entrepreneur-Immigration
-
Можливо в когось є потреба поміняти USDT y cad ? Пишіть в пп, я не обмінник, питаю лише для себе)
-
Усім привіт Чи є фінансові консультанти в группу, з ким можна поспілкуватись в приватні, дякую
-
SKOFKA & DOVI & KOZAK SIROMAHA вперше в Канаді! Троє сучасних артистів які покорили всі соц мережі, зазвучать на одній сцені. 🗓24 березня - Ванкувер 🖇Знижка 🔥15%🔥 по промокоду: bomond Де б ми не були, давайте разом підіймати і поширювати українську музику та культуру, бо разом - ми сила🇺🇦✊🏼
-
було таке питання на вебінарі з Святом в юа хабі, зробим summary відповіді і викладем в нашому телеграмі на днях @uahubca Але на скільки я зрозуміла, там не так просто) багато хто цим цікавився на наших зустрічах... Якщо я не забуду, то скину вам в дірект документ, як буде готовий (до четверга)
-
open.spotify.com/track/1JsvRMXK8J8qI806h7Z9rv?si=sDIJuxu7RmCYek2WhRwULg
-
👋 Шукаю людину, яка може допомогти (за гроші) завантажити uhaul (меблі/коробки). Памʼятаю хтось у чаті писав, що займається, але не можу знайти. Напишіть у пп якщо вам було б цікаво або знаєте людину якій було б. Дякую. Mount pleasant. Орієнтовно дві години 20го березня, 9:30-11:30.
-
Влад таке робить www.facebook.com/profile.php?id=100006326979731&sk=about Можу дати номер телефону в діректі
-
Привіт💌 Мене звати Ольга, я майстер манікюру. Запрошую вас на манікюр. 📍Локація North Delta ✔️Стерильні інструменти. ✔️Якісні матеріали. Мій інстаграм: nail_manicure_olga Буду рада бачити кожну 🤗
-
А ще тут хтось писав про мобільний звязок по контракту, я б оформив
-
Здам кімнату Coquitlam 1100$
16 Jan 2023, 06:08
8414/13223
26 minutes ago