Українці у Ванкувері
-
👋 Шукаю людину, яка може допомогти (за гроші) завантажити uhaul (меблі/коробки). Памʼятаю хтось у чаті писав, що займається, але не можу знайти. Напишіть у пп якщо вам було б цікаво або знаєте людину якій було б. Дякую. Mount pleasant. Орієнтовно дві години 20го березня, 9:30-11:30.
-
А ще тут хтось писав про мобільний звязок по контракту, я б оформив
-
Всім, привіт! А чи є майстрині манікюру в Сюррей?
-
^(^.^)^
-
Привіт! Я - Альбіна, викладачка англійської з 10-річним досвідом Мої випускники володіють англійською чудово досягли вражаючих успіхів. Приходьте на безкоштовний урок, і я обіцяю створити комфортну та затишну атмосферу Долучайтеся, і відкрийте для себе новий рівень вивчення мови з комфортом та задоволенням!
-
Календар подій by uahub.ca: 🟡Зустріч українських культурних діячів: "Комунікації під час війни... Friday, Mar 08, 2024 - подробиці 🟡March 8: Grand Ukrainian Party Friday, Mar 08, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 10, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Tara Parandii Sunday, Mar 10, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 10, 2024 - подробиці 🟡GERDAN Folk Concert Wednesday, Mar 13, 2024 - подробиці 🟡Coffee Networking with Julia Liubevych Thursday, Mar 14, 2024 - подробиці 🟡Ukrainian Easter by Ukrainian Community Society Of Ivan Franko Saturday, Mar 16, 2024 - подробиці 🟡Big Networking 2.0 UA HUB Saturday, Mar 16, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Tara Parandii Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡Що треба знати про грантові програми в Канаді? UA HUB Webinar Monday, Mar 18, 2024 - подробиці 🟡Live Stream UA HUB All hands Thursday, Mar 21, 2024 - подробиці 🟡Violin and Piano Concert: Cross-Cultural Connections Saturday, Mar 23, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Tara Parandii Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡SKOFKA (Ukrainian Rap) + Dovi + Kozak Siromaha - Vancouver Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡Where did Malanka go? Thursday, Mar 28, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram*
-
Вітаю! Чи є тут батьки, які прагнуть подарити дітям можливість отримати цікаву професію? Ми організовуємо безкоштовні онлайн семінари з програмування для дітей (7-17 років) та дорослих. Вчимо графічний дизайн, 3D-моделювання, Python, ROBLOX, Scratch, C# Unity, веб-дизайн та інші напрямки. Пишіть мені особисто або залиште коментар. З радістю допоможу. Дякую!
-
seems to be a bug in the library
-
Доброго дня. Шукаю роботу, мені 27 років, я в добрій фізичній формі, маю великий досвід водіння автомобіля, (раніше займався транспортуванням піддонів з товаром). Поки що маю українське водійське посвідчення. Робота може бути будь якою (не обов'язково за кермом), але я не маю машини, так що шукаю щось близько громадського транспорту. Перебуваю у Ванкувері . Якщо вам потрібен працівник, пишіть в приват, розгляну будь які варіанти.
-
О котрій годині ?