Українці у Ванкувері
-
Бо деякі умніки пропонують по 300$ в місяць, опираючись на те шо «нема досвіду кермування в Канаді» 🤡
-
Знает кто какие то курсы английского языка в Ванкувере для украинцев которые заехали по квед
-
тут спілкування українською про твої кведи ніхто нічого не знає
-
Можу дати контакти страхового агента, вона зможе підібрати оптимальну під ваш кейс
-
Привіт) Чи можна закинути сюди посилання з товарами українськими для Пасхи, можливо комусь буде цікаво?
-
Привіт) Запрошую в чат «Пасхальний кошик» 🐣 Тут ви можете знайти форми для пасок, фарби та наклейки для яєць, форми для сирних пасок, бокс для паски t.me/vse_dlia_pasky
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, я прибув в Канаду коли мені було 17, і я не здавав біометричні дані, як мені зараз здати біометрію, коли я вже знаходжуся у Канаді?
-
Ну тоді якщо стаж півроку, авто за 300к то питань нема :) я більше про те що ті хто їздив 10+ років, їм кажуть шо ніт, нам пофіг, треба канадський
-
Хтось знає як відбувається сам процес?
-
Марка авто та стаж більше всього впливають
-
На кордоні США та Канади
-
Те шо я чув, то в більшості випадках апелють на водійский стаж
-
А хтось і 400 в місяць платить. Ціна залежить від дуже багатьох факторів
-
Підтвердити стаж треба, не знаю як це зараз робиться, бо здавав тут з нуля. З приводу ціни 300к, то не зовсім правда. В мене була мазда сх5 і платив 250. Потім попав в аварію, тачка тотал. Купив теслу і зараз плачу 415 (моїй провини в аварії не було, то тупо через марку авто).
-
Треба було мені більше деталей дати
-
Зрозуміло, дякую
-
Привіт 🙋♀️ Допоможіть будь ласка хто вже проходив … Як і де записувати на медогляд, скільки CAD треба на це видати🫣 Який банк найкраще обрати (щоб все швидко зробили) Дякую за відповідь 😊
-
Привіт, роблю рекламу (таргет,google). Розробляю сайти, чат-боти. Звертайдесь📩
-
Любі косметологині, та бʼюті майстри! Зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Ліполітики, мезококтейлі, полінуклеотиди, колагеностимулятори • Парфуми, будь які косметичні засоби • Також можу медикаменти! Під замовлення! Дівчатка - також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис ❤️
-
Noted ✅
16 Jan 2023, 06:08
8698/13383
about 9 hours ago