Українці у Ванкувері
-
Доброго дня! Звісно, дякую. Це наче моє перше оголошення, не знайшла правил групи. Була знати
-
Звісно, це ваше перше оголошення і як я вже написав, я за допомогу новоприбули і ми не беремо жодної оплати тощо. Правил з цього приводу немає, я тому і пояснив окремо. 😊 Ця група створена більш для допомоги одне одному, відповіді та питань, розміщення оголошення з приводу заходів та чогось цікавенького, що об’єднує людей. Реклама, то така річ на аудиторію )) Комусь заходить, а комусь взагалі нідочого 😉
-
Увага! У нас у групі заявився фейк : типо Адмін просить грошей, це фейк!!! Цей акк, але теж саме може бути і у вас
-
Всім привіт. Розкажіть будь ласка. Ми з сім'єю збираємося до Ванкувера. Що по перше треба, як з житлом и т.д? Ми сім'я 2 дорослих і 2 дітей.
-
Ребята отзовитесь пожалуйста. Кто приехал не так давно. Расскажите пожалуйста подробнее, если не сложно, мы хотим прилететь в Ванкувер. Что для этого нужно и т.д. спасибо
-
Наша суто україномовна група t.me/sich_canada , наші друзі з іншої Ванкуверськоі групи ще день тому мала тіж самі пригоди: лівий акк але дуже схожий на адміна почав збирати гроші
-
Я групу не рекламував, сам спитав назву. Я просто попередив, але добре, що ви гарно комунікуєте з іншими групами (це сарказм, які більше за вас і не потребують реклами у вас). Гарного дня!
-
Ви с кожним у групі зустрічаєтесь?
-
У нас збір, лекції для ньюкамерів та просто посіділки у пабі проходить регулярно, приходь, ми усім раді (крім сами знаєте кого)
-
Привіт. Спочатку треба знайти житло. Можна почати пошук на: - Facebook market place - Craigslist - Roomster Тощо в Downtown Vancouver найдешевше: 1. West End 2. China town Через міст там є теж дуже класний як на мене район з відносно прийнятними цінами: 1. Mount pleasant 2. Kitsilano 3. Broadway sky train station За цим посилання ви знайдете назви українських служб, які допомагають по приїзду cannyvr.ca/ukrainian-services-ukrainian/ Де купляти їжу найдешевше: Їжа: - no frills - T&T - COSTCO якщо велика родина - базари китайські, там все дешевше Також, є Аплікаційна яка показує в яких крамницях знижки на ті чи інші продукти: flipp
-
Щиро дякую за відповідь
-
Ще додадково дивіться інші райони (не тіки Downtown). Burnaby один з найкращіх і буде десь на $800-1000 дешевше за Downtown. Richmond дуже яксраве місто, яке також полюбляють новоприбулі. Додадково ще рекомендую Coquitlam. Головне бути близько до skytrain 😉
-
Спасибо большое. Попытаюсь найти группы по этим районам