Українці у Ванкувері
-
Звісно, це ваше перше оголошення і як я вже написав, я за допомогу новоприбули і ми не беремо жодної оплати тощо. Правил з цього приводу немає, я тому і пояснив окремо. 😊 Ця група створена більш для допомоги одне одному, відповіді та питань, розміщення оголошення з приводу заходів та чогось цікавенького, що об’єднує людей. Реклама, то така річ на аудиторію )) Комусь заходить, а комусь взагалі нідочого 😉
-
Увага! У нас у групі заявився фейк : типо Адмін просить грошей, це фейк!!! Цей акк, але теж саме може бути і у вас
-
Всім привіт. Розкажіть будь ласка. Ми з сім'єю збираємося до Ванкувера. Що по перше треба, як з житлом и т.д? Ми сім'я 2 дорослих і 2 дітей.
-
Ребята отзовитесь пожалуйста. Кто приехал не так давно. Расскажите пожалуйста подробнее, если не сложно, мы хотим прилететь в Ванкувер. Что для этого нужно и т.д. спасибо
-
Наша суто україномовна група t.me/sich_canada , наші друзі з іншої Ванкуверськоі групи ще день тому мала тіж самі пригоди: лівий акк але дуже схожий на адміна почав збирати гроші
-
Я групу не рекламував, сам спитав назву. Я просто попередив, але добре, що ви гарно комунікуєте з іншими групами (це сарказм, які більше за вас і не потребують реклами у вас). Гарного дня!
-
Ви с кожним у групі зустрічаєтесь?
-
У нас збір, лекції для ньюкамерів та просто посіділки у пабі проходить регулярно, приходь, ми усім раді (крім сами знаєте кого)
-
Привіт. Спочатку треба знайти житло. Можна почати пошук на: - Facebook market place - Craigslist - Roomster Тощо в Downtown Vancouver найдешевше: 1. West End 2. China town Через міст там є теж дуже класний як на мене район з відносно прийнятними цінами: 1. Mount pleasant 2. Kitsilano 3. Broadway sky train station За цим посилання ви знайдете назви українських служб, які допомагають по приїзду cannyvr.ca/ukrainian-services-ukrainian/ Де купляти їжу найдешевше: Їжа: - no frills - T&T - COSTCO якщо велика родина - базари китайські, там все дешевше Також, є Аплікаційна яка показує в яких крамницях знижки на ті чи інші продукти: flipp
-
Щиро дякую за відповідь
-
Ще додадково дивіться інші райони (не тіки Downtown). Burnaby один з найкращіх і буде десь на $800-1000 дешевше за Downtown. Richmond дуже яксраве місто, яке також полюбляють новоприбулі. Додадково ще рекомендую Coquitlam. Головне бути близько до skytrain 😉
-
Спасибо большое. Попытаюсь найти группы по этим районам
-
Yeltown це найкращий і найдорожчий район, West End через те що там старіші будинки, там можна знайти хороші варіанти. Цінова політика приблизно рівна по всьому Великому Ванкувер, чи це Сюрей чи Н‘ю вест. Зараз ціни всюди не маленькі. Знову ж таки, все залежить від роботи, відповідно там і шукають житло.