Українці у Ванкувері
-
Моі вітання всім! Запрошуємо бажаючих до нашого б‘юті- кабінету, який надає такі послуги,як: Ламінація вій та брів✨ Корекція брів/ пінцет,віск/✨ Фарбування✨ Депіляція над верхньою губою✨ Манікюр✨ Локація: ДТ,Ванкувер🍃 За детальнішою інформацією Пишіть в приват🌿
-
CIBC відкриють вам дві картки депозитну і кредитну . Кредитний ліміт спочатку складе 1000$. І перші два роки вони не беруть гроші за обслуговування
-
Я відкривала в CIBC, одразу попросила 2 картки і дебіт і кредіт, дебіт дають відразу а кредіт чекали рівно тиждень і отримали у відділенні де оформляли. Ліміт 1000 дол дають спочатку. Можливо підіть у відділення та запитайте щоб тут не видумувати всякі теорії
-
Часто, бажано щоб був, тому і кажу що лист з роботи чи копії paystubs можуть запитати Але, наприклад, інколи CIBC давав кредитки новоприбулим без справки з роботи. Деякі інші банки можуть не дати більше $500 для початку. Або, банки типу TD, можуть дати кредитку при security депозиті, (вносите $500 на місці, і маєте кредитку на $500)
-
Чи потрібно щоб був вже якийсь дохід ?можливо потрібно пропрацювати деякий час ,а потім йти відкривати кредитну картку? Дякую)
-
Друзі ,що потрібно для того щоб відкрити кредитну карту в Ванкувері? Дебіт карту я маю,а ще сказали,що тут потрібно відкрити кредитну карту
-
Всім привіт, є робота завтра на мувінг з 7 ранку, великий заказ (8-10год), потрібний 1 крепкий мужчина) Вибачте що тут написав
-
Завтра знову буду біля галереї думаю, десь з 12:00, якщо сьогодні впораюсь зі справами то може й з 10 ранку. Підходьте, пишіть листи галереї, клейте стікери на постери. Розповсюджуйте тексти які я надала вище, перепощуйте мої пости зі звітами про почуте від відвідувачів галереї. Будь які ваші дії можуть допомогти. І пишіть про те що робите, щоб я відчувала що не одна у цьому. Всім peace ☮️
-
Висновок, нам ніхто не допоможе, свобода слова захищає інституцію в росіян які в ній виставляються
-
Сьогодні отримала відповідь на 1 з 14-ти надісланих в міськраду листів: Good morning Mariia, Thank you for sharing your concerns. The City and council have no authority over the Polygon Gallery and the exhibitions they choose to host. The Canadian constitution covers the right to artistic freedom and expression and as such the gallery is acting within their rights as an organization. Other organizations obviously have the equal right to express their concern and speak up against actions or exhibitions. I would encourage you to continue to have conversations with the gallery on how your concerns could be addressed. Best, Jessica
-
А хто вже проходив мед. огляд? У якому випадку ціна 250 а в якому 190 ? Є різниця між сплачуванням карткою і сash?
-
Невиконання цих умов напряму є порушенням міграційних правил скасовують візу, або просто не пустять на кордоні. Ви справді зараз заявляєте про це?? Навіть при заявці на кошти є пункт, що ці кошти будуть використанні для облаштування життя, в разі порушення вас можуть притягнути до відшкодування цієї суми. Це зараз ще всі так лояльніше, закриваючи часто очі на умови. А в іншому випадку це зіпсована репутація в подальшому