Українці у Ванкувері
-
Запрошуємо батьків на захопливу подорож у світ знань разом з нашою онлайн-школою! 📚✨ Чи хочете ви, щоб ваша дитина отримала найкращу освіту, не виходячи з дому? Тоді наша онлайн-школа - ідеальний вибір для вас! Приходьте на наш перший безкоштовний урок і переконайтеся самі, як наші кваліфіковані вчителі зроблять навчання захопливим та ефективним для вашої дитини👩🏼🏫 Займаємось з дітками з 1 по 11 клас по всіх шкільних предметах. Допомагаємо виконувати домашні завдання, підготуватись до контрольних робіт, а найголовніше до НМТ🤗 Пишіть в особисті повідомлення і я допоможу Вам обрати викладача і оптимальну годину, буду на звʼязку 24/7😊 Разом ми зможемо досягти найвищих вершин в освіті! 🚀🎓"
-
Добрый день, ищем ответственного человека для сотрудничества, в ЛС
-
Привіт! Маю цікаву можливість для вас! Робота стабільна, не забирає багато часу, але дозволяє отримувати стабільний дохід щодня. Не потрібні жодні спеціальні знання, лише ваш телефон, 18 рокiв та бажання. Залишайте мені особисте повідомлення, і я розкажу більше про цю можливість. До зустрічі!
-
🫡Dооrdаsh - 600$ 3 мecяца гaрaнтии + пpoхождение вceх вepификаций если они появятся 🫡Ubеr Еаts - 450$ 3 мecяца гаpaнтии + пpoхождение вcех вepификаций если они появятся. (Так же можно открыть убер на ваше лицо) 🫡Lуft - 750$ 30 дней гapaнтии + пpoхождение вcех вepификаций если они появятся. 🟢Помощь в смeне рeгиона АMAZОN 🟢Бeсплатная консультaция по поводу проблeм с aккayнтом и тд. 🟢Помощь в выходe из вeйтлистов и удалeнии aккayнтов 🟢Гaрантия и мaксимальное кaчество для каждого продуктa 🟢Проходим фeйc вeрификации и сeлфи. ✅Пишитe / Звонитe
-
Всім привіт 🙋🏻♀️ Мене звати Анна. На днях я пройшла сертифікацію коуча від міжнародної асоціації IPACT і зараз в пошуку людей, які бажають попрацювати зі своїм мисленням. Теми можуть бути різні: від «любов до себе» до «х2 у фінансовій сфері». Тому, як маю 40+ годин практики, то поки що працюю лише за символічну суму. Хто бажає отримати додаткову інформацію та записатись,чекаю на Вас в приватних повідомленнях (є варіант ознайомчої 30-ти хвилинної сесії).
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ Sasha Luchkov Piano Concert for Peace Friday, Apr 12, 2024 - подробиці 🗓️ Denys Panchenko - Master Classical Guitarist from Ukraine Saturday, Apr 13, 2024 - подробиці 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ Maple Ridge & Pitt Meadows Літургія / Divine Liturgy (St. Thomas ... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych