Українці у Ванкувері
-
Доброго вечора! А ще маю питання, може дурне, але ніде не можу знайти інструкцію як записатися до лікаря. Отримали вже MSP cards, чи я правильно розумію, що можна просто вибрати якусь клініку, подати свій номер з карти, і записатися на прийом до родинного лікаря?
-
Дякую!
-
Ну то треба тоді родинного лікаря шукати. Наче він вирішує, чи треба направлення на іншого спеціаліста і видає його. Але мій хлопець питав у клініки, де аналізи треба здавати, чи може він здати аналізи для своєї хвороби без направлення, то йому сказали, що обов'язково треба направлення від родинного лікаря на будь-які аналізи.
-
Мед огляд в мене є, хотіла просто до лікаря з іншою проблемою)
-
На плановий огляд ітд
-
А цікаво чи наприклад до гінеколога теж треба направлення
-
Дуже дякую!!
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Та й в волк ін теж можуть допомогти
-
Я майже півтора роки чекаю і мені здається зараз десь така черга і є. Але можна в Telus My Health звертатися. Там вже пару раз вирішував свої проблеми
-
А іноді можна в госпіталь або клініку дзвонити і питати чи можуть вони допомогти чимось. Може бути що запишуть дґна візит до вузького спеціаліста
-
Гумористичний вечір🇺🇦🔥 13 травня ❗️ 17:00🕔 5311 Francis Rd, Richmond, BC V7C 1K2📍 Stand up🔞🎤 Українські пісні🎸 Мініатюри🎭 Вхід : 20$ ( українські смаколики включенні) 🥟 Cash bar🍺 Бронювання місць: Інстаграм ( Direct ) - instagram.com/ua__fun?igshid=YmMyMTA2M2Y= P.S. Разом - веселіше!
-
Частина точно є в сефорі
-
Доброго ранку🥰💕 Запрошу усіх бажаючих на манікюр🌿 Смачне латте як бонус💕 За деталями у дірект☘️🍃 Vancouver,West End,Burnaby St