Українці у Ванкувері
-
Health Care скоріше за все - це мед страхування або Social Help це соціальна допомога, реєстрація на одноразову допомогу що вони дають 3 тис канадських дол. Що саме вас цікавило, не знаю
-
важливо не те що за паспорт, а наявність у тварини всіх облікових щеплень, чіпування і довідка від ветеринара
-
це ж просто обкладинка
-
такі це які?
-
Якщо є якісь вагання, то можна зробити паспорт в Європі, це нескладно (якщо ви будете летіти з Європи). Але вони виглядають зовні приблизно так само, як ваш. Для Канади дійсно головне щоб щеплення були актуальні. І ще не завадить уточнити вимоги авіакомпанії до супровідних документів для тварин
-
Кто искал способы сэкономить на покупке стикoв , сигaрет, ElfВarов - напишите в личные сообщения, скину магазин 😉
-
Вітаю.Шукаю парекмахера чоловічого .Живу у Коквітламі.Дякую
-
Привіт всім. Друг канадець шукає водія для доставлення замовлень на щоденній основі. Робота офіційна. Оплата $25 доларів за кожну доставку. Їх буде кілька на день. Якщо ж в якийсь день буде тільки одна доставка, або ж якщо доставки не близько, то буде платити більше ніж $25. З власного досвіду можу сказати що я там без проблем встигав робити 3 доставки з 8 по 12 дня. Людина він дуже хороша, доброзичлива і дбайлива. Плюс в перервах між доставками вас можуть нагодувати, а там дуже смачно 😋 Локація самого кейтерінгу неподалік від станції метро Lake City Way. Кого цікавить пишіть у приватні повідомлення, дам його контакт
-
🔝🎬👋 Хто куди, а ми в кіно і вас запрошуємо! Йдемо на «Памфір», який у числі найкращих фільмів 2023 року за версією британського “The Guardian”. 🥤🍿Не пропустить додатковий сеанс фільму Памфір У Ванкувері. Кінотеатр Ріо. Субота, 8 липня о 12 години. Квитки: riotheatretickets.ca/events/26470-pamfir
-
Не подскажете пожалуйста после того как рентген и кровь сдал, нужно ли возвращаться в клинику показывать что все прошел?