Українці у Ванкувері
-
Якщо хтось хоче побачити косаток, то беріть квиток на Вікторію, бо у Ванкувері їх побачити тільки 25%
-
Так цей)))
-
А, то чоловік брав квитки. Не зрозуміла зразу. Він сказав що просто взяв квитки на дату. Типу 3-4 години. Вони обіцяють 98% що побачити китів, і якщо в цей день не побачити то дають ваучер на наступну поїздку в любий зручний день
-
Це кит плавав під судном декілька разів і то цікаве відчуття
-
Щоб ви зрозуміли про що я
-
Головне що на судні є туалет, снекі, горячі напої кава/чай і критий тент. А також в них є ще лодки де меньше людей і оце відкриті вони такі. НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Бо вони далеко від китів будуть так як на них небезпечно якщо кіт захоче перевернути
-
Народ , привіт , нагадуємо , що цієї неділі будкмо робити заплив на сап Бродах у deep cove . Будь ласка , приєднуйтесь . Буде трошки мерчу, усі $$ 100% йдуть на потреби хлопців і дівчат ЗСУ 🇺🇦 Також там можна орендувати борди. Ось деталі : 🇺🇦 Paddle for Ukraine 🇺🇦 Let's #PaddleForUkraine together in Vancouver! 💙When: July 23, 2023 at 6 pm 💛Meet: Deep Cove, Parkside Beach, 2156 Banbury Rd, North Vancouver, BC V7G 2T1 Please wear 💙💛 and bring 🇺🇦 We invite everyone in Vancouver and area to run with us to support Ukraine! Together we will paddle to raise awareness about the "#PaddleForUkraine around Ukraine initiative"🙌🇺🇦 Every little thing can make a big difference!💙💛
-
а вони возять з ванкувера на вікторію? чи треба своїм ходом до вікторії?
-
Не знаю, треба пошукати в на на сайті
-
Доброго здоров'я всім! Будь ласка,хто має вільний час та бажання,дайте відповідь на запитання: Мені 57 років,з них 20 живу в Італії, багато чого можу робити своїми руками,без шкідливих звичок, англійською не володію,маю туристичну візу.Чи можливо знайти роботу та житло? Дякую за відповідь заздалегідь
-
Добрий день, У мене питання… Мені треба продовжити, оновити фотографію свого внутрішнього паспорта громадянина України. Я додзвонився до консульства України в Едмонтоні, але вони сказали, що це питання я ніяк не можу вирішити в Канаді, тільки в Україні. Хтось стикався з цією проблемою?
-
ТІЛЬКИ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ! Робота та безкоштовний проїзд* Right Route - школа їзди на моноколесі (EUC - electric unicycle) у Ванкувері надає 50% на навчання в управлінні EUC. По закінченню курсу учнів чекають нові колеса за спеціальними цінами або ж формат оренди. МОНОКОЛЕСО (EUC) дозволить вам: - замінити або доповнити PUBLIC TRANSPORT - виконувати роботу курʼєра з доставки в рази ефективніше, за тих хто користується іншими видами транспорту. Цікаво? Заповни форму і ми відправимо тобі купон зі знижкою 50% на навчання, та подробиці того як працевлаштуватися в доставці в Ванкувері і заробляти 3000 CAD щомісяця. Робота в доставці Заробіток - 3000 CAD на міс - без знання англійської - надається електро транспорт Переходь за посиланням та реєструйся👇 www.rightroute.ca/helpukraine