Доброго дня, хто вже купляв машину? Скільки треба заплатити податків при купівлі авто? Скільки страховка? Скільки треба офіційно працювати, щоб взяти кредит в банку на купівлю авто?
10 гігабайт , на перший місяц за безкоштовно це дуже добре . А так я вже спробувала freedom , мені не сподобався взагалі , так як зв‘язок не всюди ловить , і тепер на chatr перейшла , мені подобається
12% Податок на Б/У тачки. Страховка залежить від досвіду, але якщо на укоаїнські права то в районі $300 за місяць. Щоб кредит взяти на тачку потрібно спочатку получить кредитку і дальше вже залежить від дилера і який кредіт рахунок вони хочуть бачити
З рук, якщо 101% відсоток надійний продавець, можно домовитися занизити ціну на папері і дати різницю кешем. Тоді з меньшої суми платити 12%
Також по б/в раджу спитати у ФБ Алекса Кірітченко. Він на автівках тут знається добре.
300 долларів - це типу громадянська відповідальність (на прикладі України) чи що? Якщо так, то яку суму покриває страховка у випадку ДТП, хоч приблизно
Дивись, якщо ти получиш українські права і в тебе стаж є досить не поганий то страховка на 4 дверний седан буде приблизно 150-170$ в місяць. Це страховка на $1 000 000 і one way, two way трішки дорожче
One way - ти вїхав і ти винен то чинять машину іншої людини. Two way - ти вїхав і ти винен, то твою теж зроблять. Але страховка в любому випадку виросте в ціні