Українці у Ванкувері
-
Вітаю 🌺 Може хтось знає бьюті-чати Ванкуверу, у яких можна знайти наших майстринь з краси? Поділіться, будь ласка, посиланнями.
-
Вітаю!) Мене звуть Кирил!) Я - таргетолог з України🇺🇦 Збільшую потік клієнтів для бізнесу за допомогою налаштування таргетованої реклами. Шукаю бізнеси, яким потрібні клієнти. Пишіть "+" в дірект і отримайте план налаштування реклами БЕЗКОШТОВНО⁉️
-
t.me/KosmetichkaVan
-
Привіт, хотів запитати у вас про провінційну щомісячну допомогу, на жаль сталась не дуже втішна ситуація, трішки почались проблеми з спиною і не можу працювати фізично. Але залишилось не цілих 2 місяці до опануванння професії на якій буду просто сидіти, тішитись і заробляти. От тільки цей час треба за щось прожити😅 Можливо хтось подавався на цю допомогу і зможе щось порадити мені бо я ДУЖЕ не хочу повертатись у Європу коли до моєї цілі в Канаді залишилось геть нічого, буду надзвичайно вдячний🔥💪🏼
-
Привіт! Підкажіть будь ласка, хто може вшити сорочку для роботи, не за всі гроші світу!☺️
-
myselfserve.gov.bc.ca/ Зареєструйтесь і заповніть анкету. Легко і просто ;)
-
Добрий вечір. Є хтось з наших, хто працює рієлтором? Не з приводу пошуку квартири питання!
-
Є, питайте в ФБ. Тут стільки нових ТГ груп розвелось, що вони навряд чи мають час ще й до них ходити 😉
-
Дякую 👍