Українці у Ванкувері
-
Це єдине місце?
-
Дякую
-
🌷Хочете, щоб ваша дитина досягла успіху в майбутньому?🚀 🌿Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox) ☘️Також курси англійської та математики✍️ допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні🙋 🌱Ціни стартують від 350 грн за урок, в залежності від кількості уроків 🍁 🙋 Математика від 240 грн за урок🚀 Запишіться на безкоштовний пробний урок вже сьогодні💌
-
Привіт💌 Мене звати Ольга, я майстер манікюру. Дорогі дівчата запрошую вас моделлю на манікюр . 📍Локація North Delta ✔️Стерильні інструменти. ✔️Українські якісні матеріали. Ведеться запис на грудень ❄️ Мій інстаграм : instagram.com/nail_manicure_olga_?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg%3D%3D&utm_source=qr Буду рада бачити кожну 🤗
-
Вітаю. Надаю послуги з вантажоперевезень, доставка матеріалів, вивіз сміття допомога у переїзді. Ванкувер та околиці. Також виконую безліч видів робіт: фарбування, шпаклівка, штукатурка, зведення стін, карпінтерія, укладання плитки та каменю, зварювальні роботи, металоконструкції. Ціни договірна +12369905545
-
Вроді на 10:00 але це не точно
-
О якій годині служба у УГКЦ Ванкувері сьогодні?
-
Доброго ранку
-
Дякую
-
ЗДАЄТЬСЯ КІМНАТА, З ОКРЕМИМ САНУЗЛОМ, район РІЧМОНД, до метро 10 хв., в будинку живуть двоє дорослих чоловіків канадці, господиня наша жінка. 850 $ все включено. ЗДАЄТЬСЯ З 17 ГРУДНЯ у зв'язку з від'їздом.
-
Ищу комнату до 900$ Могу рассмотреть студию или бейсмент до 1500$ (Ричмонд, Ванкувер, бернаби, нью Вест)
-
Привіт. Друзі потрібна допомога з інтернетом Телус. Можливо є тут люди які працюють в цій сфері!? Дякую
-
Всім привіт, скажіть чи в даунтауні по неділях безкоштовний паркінг ?