Українці у Ванкувері
-
Всім привіт , потрібна порада , поповнив рахунок ( Fido) але інтернет не появився , як поновити план ?
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
-
🌟 Seize the last chance to join the magic at STAFF GRABS this season! 🌟 We're on the lookout for experienced, English-savvy individuals to join our delightful team as servers, bartenders, prep-cooks/carvers, dishwashers, and more. Don't let this sweet opportunity pass you by! 💼🍽️🍹 Work schedule: CASUAL (on-call) Apply today at [email protected] or visit www.staffgrabs.com. Be part of the enchantment! 🚀✨
-
Привіт, підкажіть цікаві місця, де можна відсвяткувати день народження?
-
🌸 Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому потрібно: 💫Сигapeти, стiки для іqоs, gІо, eльфи бари, та подібне 💉Ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ). Пишіть в особисті💅