Українці у Ванкувері
-
Please, select the test type for the newcomers: • Simple — bot will ask to send anything to the chat • Button — bot will ask to press a button • Digits — bot will ask to solve a simple arithmetic operation • Image — bot will ask to recognize characters on an image
-
З першим снігом усіх.
-
Всем привет 👋 ищу комнату в дельте или вайт рок, South Surrey Если есть у кого то варианты, напишите
-
Please, select the test type for the newcomers: • Simple — bot will ask to send anything to the chat • Button — bot will ask to press a button • Digits — bot will ask to solve a simple arithmetic operation • Image — bot will ask to recognize characters on an image
-
Він не зміг пропустити таку вечірку. Телефонує, каже: « А чого це Санту позвали, а мене не позвали…. Санта хоч і класика, але я в - тренді. Виїжджаю, кажіть, що брать. Якраз сніжком посипало, як я люблю, можна буде маскуватись від фанатів». Так що до нас завтра вривається ще й ведмежаня. Квитки на Різдвяну Казку: riotheatretickets.ca/events/28504-christmas-fairytale-presented-by-ukraine-harmony-foundation
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Всім привіт! Минула українська вечірка зібрала більше 400 гостей і масу крутих відгуків🤩 Відповідаємо на десятки ваших запитань: "Коли наступна?" -- наступна 12-го січня! Відсвяткуймо Старий Новий Рік разом в одному з найкращих нічних клубів Ванкувера! 📍 Bar None Nightclub 🗓️ Пʼятниця, 12 січня ⏱️ 22:00 Приходьте і приводьте друзів! 🪩🫶 Квиточки тут: linktr.ee/hromada.live *під час заходу відбудеться благодійний аукціон, також в наявності крутий мерч, 100% продажу від якого йде на допомогу Збройним Силам України. *Частину з продажів заклад також спрямовує на допомогу ЗСУ, за що їм велика повага ✊🏻
-
Куплю ходунки для немовлят 4 + місяці. Може хтось продає?)
-
Доброго дня! Скоро свята🎄 і настав час замовити собі смакоти до святкового столу! Замовлення приймаємо до 15 грудня. Ось наше меню: Ковбаса домашня - $45/кг (кільця різної ваги від 300 г). М'ясо нежирне свиняче (карбонад) – $35/кг; М'ясо напівжирне свиняче (шия) – $40/кг; Сало (підочеревина м'ясна) – $40/кг; Яловичина – $55/кг; Курячі ніжки – $27/кг; Рулет курага, чорнослив та горіхи – $60/кг; Рулет болгарський перець та оливки – $60/кг. Локація White Rock