Українці у Ванкувері
-
-
Доброго дня! Порадьте будь ласка міграційного адвоката чи агента. Цікавить допомога в подані документів на PR
-
Вітаю, я с батьком прибуду до ванкувера вже в цьому році, яка вірогідність того отримаему житло від волентерів?Та якщо не вийде, де в Ванкувері є дешеві хостели, та яка існує робота для мігрантів з мінімальною англійською, та с наданням житла?Такі роботи по типу 'Мавпочка бачить-мавпочка повторює'Їдемо по програмі cuaet.Завчасно прошу вибачення за турботу та за не доформульване питання.Дякую за увагу
-
Привіт, хто знає, як з аккаунту CIBC перевести гроші на акаунт TD bank? Облава акаунти мої
-
Привіт, здається settlement до березня 2025 З мінімальною англійською можна подивитись на історії чувака з каналу Palmerlife
-
INTERAC transfer
-
Каже, що я не можу переказати сам собі
-
Чому не виходить?
-
Не виходить
-
Тоді точно зробіть різні імейли
-
Скоріш за всього воно так пише, бо думає що ви на той самий банк намагаєтесь зробити переказ
-
Вже так робив, приходить знову на cibc
-
Спробуйте привʼязати різні імейли до двох акаунтів Можна ще переказувати на номер телефону замість імейлу Я переказувала сама собі TD-RBC-TD і було все ок
-
Можеш скинути мені, а я тобі 😁
-
Напишіть чи вийшло, бо мені цікаво
-
Дякую
-
Окрім міняти пошту не бачу іншого виходу, вже все спробував
-
Можете відмінити автодепозит. Та в листі при зачислені etransfer вибрати банк на який треба зачислити переказ
-
Привіт. Раді вітати у групі українці у Ванкувері. Цей телеграм канал створений як частина нашої Фейсбук групи, якій вже більше 14 років 📸 Facebook 💙💛www.facebook.com/share/rTcmT7UGYoBwycs3/?mibextid=WaXdOe Мови: українська та англійська Поважайте інших і гарного та корисного спілкування 🤗🫶🏻