Українці у Ванкувері
-
Всім привіт. Трішки про себе: мене звати Наталя, у мене невеличкий канал на YouTube. На каналі є розділ - інтерв'ю, в якому я розповідаю різні історії українців, наприклад, був випуск про Дмитра та Сергія, які відкрили cуші VanLove. +++ Останнім часом бачу багато меседжів, що люди збираються їхати з країни, будь то новенькі чи навіть, хто прожив тут достатньо років. У мене з'явилась ідея зробити відео, дізнатися особисту історію кожного і зрозуміти чому саме вам Канада не підійшла. Тож, якщо у вас є час і бажання до від'їзду розповісти про свій шлях і поділитися своїми думками стосовно Канади, пошуку роботи, становлення себе - буду рада з вами познайомитися. Пишіть в особисті, коротко про себе, коли приїхали і домовимося стосовно зустрічі)
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 6-7 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
За 2 роки так норм протрималась лол)), здається профіт в таких шахраїв добрий, раз роками побираються)
-
Доброго вечора, можливо у когось є контакти адвоката україномовного, який добре знає закони Канади Потрібна консультація
-
В связи с переездом в другую страну распродаю вещи, мебель Может кому-то будет полезно t.me/rasprodaza2024
-
Продаю: 1. Набір посуду, сушарки та пульверизаторів на 3-х перших фото - $50 2. Три смітника (для recycling/ ванної / кухонний ) - $30 3. Ваза з декораціями - $3 4. Жіночі речі (ціни на фото) - $5-15 5. Жіночі кросівки 38р Adidas Prophere - $12 6. Шопер Victoria’s Secret - $15 7. Дорожна сумка Hogwarts - $20 8. Бананка - $3 9. Кофта H&M S - $10 Забрати можна після 15 січня: 1. Матрац без пружин queen Ikea + наматрацник + 2 подушки + ковдра - $280 Додаткові фото надам в пп Забрати можна на Burquitlam Stationч
-
www.youtube.com/watch?v=dnPlU0IaZAw&ab_channel=%D0%9D%D0%9E%D0%A2%D0%95%D0%92%D0%A1%D0%AC%D0%9A%D0%98%D0%99
-
Доброї ночі Українці. Ми з вами зустріли новий 2024 рік, в нашій країні досі йде війна на якій ми усі сфокусовані і продовжуємо допомагати батьківщині хто як може, але я хочу нагадати нам про те що у НАС є не тільки зовніші вороги, але й внутрішні. Зовсім недавно, ще в 2021 році спалахнули наймасовіші протести з часів "Революції Гідності", так саме за рік до повномасштабної або ВЕЛИКОЇ ВІЙНИ у нас в Україні намагалися відновити політичні переслідування і репресії. Хтось може сказати що це було замовлення з росії, але я хочу щоб ми чітко розуміли що після війни нам буде ще багато чого робити в нашому суспільстві, ще багато чому потрібно навчитися щоб ми могли гідно жити у себе вдома і розуміти що закони та правосуддя завжди буде на нашому боці, тому прошу вас ознайомитися з відеороликом який я закину нижче цієї писанини, щоб освіжити Вашу пам'ять.
-
Вітаємо усіх у групі! Дозвольте представити нашу компанію Etalon Service Group. Наша спеціалізація полягає у фарбуванні об'єктів комерційної та приватної нерухомості. Звертаючись до нас, ви отримуєте гарантовану якість, бездоганний сервіс та оперативність у виконанні вашого проекту з фарбування. Якщо у вас, чи ваших знайомих зараз або в майбутньому виникне потреба у якісному ремонті та швидкому фарбуванні вашого простору, збережіть контакти, щоб зв'язатися з нами і ми обговоримо спосіб, як краще буде співпрацювати. Телефон: 778-991-9118 Інстаграм: www.instagram.com/etalonservicegroup/ Вебсайт: www.etalonservicegroup.com Дякуємо за увагу.
-
Доброго дня. Чи хтось знає чи можна десь підробляти по вихідних, помічником електрика, помічником сантехніка, помічником тесляра і подібні професії?
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
http://www.edwaittimes.ca/WaitTimes.aspx?fbclid=PAAaa86GOeuzbLSHznk8X-JiW3cPzSM-HWJGylhDAEOSnwNfHpFfWT0-pv0qU_aem_AZsh4cLcwmMcimutoDr7KpXdWNetMjv5mggc8AjIZzjeaEpabwM3NyvyekUkIQf1S-k Сайт що показує час очікування на прийом у відділеннях невідкладної медичної допомоги у Ванкувері. Як на мене це дуууже корисно, знаючи що тут можна цілий день провести в приймальні