Українці у Ванкувері
-
Так, я вже туди давно запит дала, але ще не розглянули
-
Привіт всім. Жіночка з церкви попросила поширити інформацію для тих, хто в пошуках роботи.
Information for people looking for a job. It is in Tsawwassen, an upscale suburb of Vancouver, Rental accommodation is much cheaper, and they are looking for a cook. Restaurant is located across the golf course. Tsawwassen has Excellent schools for children. and childcare is available.
Also needs butcher at Seafair Shopping Mall located at # 1 Road and Francis in Richmond BC
Contact Melinda Newman telephone 604-999-9810
-
4 хвилини як закінчився робочий день 😁
-
Доброго здоров’я! Підкажіть яка авіакомпанія прямий рейс Стамбул-Ванкувер?
-
У березні
-
Дякую. Будемо щось більш доступніше підшукувати можливо з інших міст Європи.
-
Мене звати Ганна. Із задоволенням допоможу у догляді за дитиною, досвід є (онуці 6 років). Гарантую творчий підхід, розвиваючі ігри, дружелюбність та порядність. Працьовита, охайна, пунктуальна та сумлінна. Маю педагогічну освіту. Закінчила музичну школу, можу навчити вашу дитину грі на фортепіано. Розмовляю українською та російською мовами. Смачно готую. Робота може бути на неповний робочий день, кілька разів на тиждень.
-
Дякую, Михайло))
-
Добрий день спільнота, плануємо прилетіти до Ванкуверу в кінці лютого або початок березня, нас двоє дорослих
-
Всім дякую та гарного дня, буду уважно слухати та черпати інформацію !
-
Добрий день, долетіла до Ванкувера, шукаю житло та може хтось хоче разом знімати