Українці у Ванкувері
-
так, можна. Але лише у деякі центри і лише у окремі дні і години.
-
Рахунок не виставлять, але швидкість буде жахлива)
-
t.me/+hO4Y6AA_6XRlZmU0
-
👍🏻
-
Всім привіт. Є робота (виключно для тих хто мешкає в Норс,Вест Ванкувері або максимум Даунтауні) в хімчистці! Кому цікаво пишіть в приватні повідомлення П.с: тих хто "просто попитати, в мене робота є" будь ласка, не витрачайте не мій не свій час.
-
саме тому моє слово-пароль - цифрова послідовність 😂 ніякої плутанини
-
Писанковий час стартує!! Чудова нагода доєднатися цього року до ворк шопу в Britannia community centre,посилання нижче 👇Поспішіть,кількість місць обмежена! urldefense.com/v3/__https:/anc.ca.apm.activecommunities.com/vancouver/activity/search/detail/491583?onlineSiteId=0&from_original_cui=true__;!!E3YeXkmunRgu!xxunDqC86LbeqLCL8LBOZD4RZS8lQLRZXTN9g9_OHVin_JUtlOopRW0HVZaj2x8pbf8eKhoydmUrDpy0IBYkoxtIQA$ А також,індивідуальні ворк шопи по п‘ять людей,формую групи..Записатися через приватні повідомлення. Вартість 45,00 матеріали входть у вартість.. Фото Anna Anya Chibis #workshop #Pysanka
-
Привіт. Є хто може здати кімнату з 18 по 25 вересня на тиждень для однієї людини в центрі міста Ванкувер. Дякую
-
Вітаю! Мене звати Марина! Я представляю репетиторський центр NovaШкола 👋 Допомагаємо дітям з: 📍Вивченням німецької, або/та англійської мови 📍Покращення оцінок зі шкільних предметів (математика, українська мова та література, історія України, хімія 📍Підготовка до НМТ (ЗНО), олімпіад, контрольних робіт 📍Виконання домашніх завдань Уроки проходять в онлайн форматі Перший, повноцінний, урок безкоштовно! Для запису пишуть 👉🏼 (@MarinaNovaShkola)
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний звʼязок від TELUS для нових користувачів На разі до 28 числа можна отримати Домашній інтернет 1gig speed за $65 також можливі додаткові знижки за вашим адресом і до 2 місяців безкоштовно 💻 Також мобільний звʼязок Koodo/Telus📱 $34 - 30GB 5G $25 - 100GB 5G+ (Family discount / without $40 each) Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в dm 📪
-
Не пропустіть!! Найкраща можливість провести 8 березня у Ванкувері! На честь Міжнародного жіночого дня -- на вході будуть подаруночки для прекрасної половини нашого людства. Місце -- один з найкращих нічних клубів Ванкувера, на вас чекають найкрутіші українські та закордонні хіти, а також запальне драм-шоу! Буде класно! Запрошуємо всіх! Ще лишились квитки за найкращими цінами, поспішіть взяти свій! Квиточки тут: linktr.ee/hromada.live
-
Всім привіт! Збір! Збір! Збір! 👉🏻 на 15 FPV-дронів 👉🏻 треба 210 к 👉🏻 для 95-ї бригади 👉🏻 моя ціль: 10 к Допоможіть, будь ласка, закрити банку! Там залишилася жменька) Посилання на мою банку: send.monobank.ua/jar/6tzvXJEmKz Посилання на пост в інсті: www.instagram.com/p/C3ahLcmIZjG/?igsh=MXF5bDE2cWVtMnV3bQ==