Українці у Ванкувері
-
дякую! зробив appeal на два порушення, і сплатив один... побачимо що з цього вийде
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, три недели назад прилетели в Калгари , получили отель от CCIS на две недели, решили переехать в Ванкувер, есть ли еще какие то организации может провинциальные или церковные которые могут предоставить бесплатное жилье, мы с двумя маленькими детьми, на период с 15.03. по 19.03.
-
SKOFKA x DOVI x KOZAK SIROMAHA 💪 Під часу туру по США артисти зібрали 74 000$ для 59-ої бригади на РЕБ! 🇺🇸🇺🇦 Долучайтеся до історії 🔥 Ванкувер — 24 березня. 🎫 Квитки: bomond.com
-
Доброго вечора, Мій хлопець з 10 річним досвідом шукає роботу на констракшині. Чи може хтось, будь ласка, порадити, де можна знайти таку роботу або хто шукає таких працівників? Дякую заздалегідь.
-
Доброго вечора. У мого сина закінчився паспорт закордонний. У Посольстві України коли я дзвонила, кажуть що тільки е-черга, але там немає віконець на запис. Я вже думаю, може поїхати і благати консула домогти без черги, бо це дуже важливе питання. Будь ласка, можливо у когось був досвід, поділіться.
-
Продовження можна зробити без запису
-
Так🤦🏻♀️🫣 і варіантів як це зробити у нас не так багато
-
> надзвичайною кількістю заявок Та до них складніше потрапити, ніж візу в США зробити
-
Добрий вечір, маю аналогічну ситуацію і ось відповідь, яку мені надали (можна продовжити в порядку живої черги)
-
Я проходив в Індії на початку лютого, але сьогодні в аэропорту Ванкувера видали все одно ворк перміт з обмеженнями, кажуть проходити треба у середні Канади все одно , піду на днях шукати клініку чи міграційний центр та питати чи зарахували мені той медогляд чи ні
-
🟡 НОВА ПОДІЯ: VYTYNANKA. Ukrainian Paper-Cutting Art 📅 Start Date: Not specified 📍 Location: Massey Theatre, 735 8th Ave, New Westminster, BC V3M 2R2, Canada More Details
-
Календар подій by uahub.ca: 🟡GERDAN Folk Concert Wednesday, Mar 13, 2024 - подробиці 🟡UA HUB: Coffee Networking New Westminster with Julia Liubevych Thursday, Mar 14, 2024 - подробиці 🟡Ukrainian Easter by Ukrainian Community Society Of Ivan Franko Saturday, Mar 16, 2024 - подробиці 🟡Film: Rocky Road To Berlin. За мотивами «Я, Побєда і Берлін» Кузь... Saturday, Mar 16, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡Квіти на полотні. Малювання для жінок з України Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Downtown Taras Parandii Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡Що треба знати про грантові програми в Канаді? UA HUB Webinar Monday, Mar 18, 2024 - подробиці 🟡Live Stream UA HUB All hands Thursday, Mar 21, 2024 - подробиці 🟡VYTYNANKA. Ukrainian Paper-Cutting Art Thursday, Mar 21, 2024 - подробиці 🟡Classical Music Concert: Cross-Cultural Connections: Ukraine | Es... Saturday, Mar 23, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡Easter Market - Ukrainian Foof and Crafts Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Downtown Taras Parandii Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡SKOFKA (Ukrainian Rap) + Dovi + Kozak Siromaha - Vancouver Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡Where did Malanka go? Thursday, Mar 28, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Telegram Live Stream: Туризм в канаді Thursday, Mar 28, 2024 - подробиці 🟡Український культурно-мистецький захід Friday, Mar 29, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
Пропонуємо роботу прибиральниці в Ванкувері та агломерації. Наявність автомобіля є обов'язковою умовою, оскільки робота передбачає відвідування різних об'єктів. Англійська мова не обов’язкова, але бажана. Ми пропонуємо заробітну плату в розмірі 23$/година, можливість гнучкого графіка. Якщо ви бажаєте приєднатися до нашої команди, будь ласка, звертайтеся в особисті повідомлення.
-
*Продовжені* Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний звʼязок від TELUS для нових користувачів На разі до 31.03 включно можна отримати Домашній інтернет 1gig / без оплати за підключення - $65 в місяць з додатковими знижками від білдінгу і до 2 місяців безкоштовно 💻 Мобільний Звʼязок📱 Telus 100GB 5G+ Ціна в місяць $40 для 1 людини / $32.5 для двох / $30 для трьох та $25 для 4 Koodo $34 - 50GB 5G Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в dm 📪