Українці у Ванкувері
-
Ще чула, що довідку про наявність водійського посвідчення і стаж НЕ потрібно перекладати, бо її все одно потрібно нести в Консульство, щоб вони там теж зробили запит, і щось там потім написали, що все ок, вона справжня. І тільки після Консульства таку довідку приймуть. Це мені розповідали про Онтаріо. Чи може хтось підказати з власного досвіду, чи в Ванкувері теж потрібно нести ту довідку в Консульство?
-
Дякую Ольга. Я знаходжусь в Канаді, в Ванкувері. Тоді виходить, що треба робити довіреність і пересилати в Україну, щоб замовити довідку про водійський стаж. У мене ще таке питання. У мене немає Дії. Чи можливо її встановити, знаходячись в Канаді? Можливо Ви знаєте, чи хтось може підказати?
-
Вітаю чи можливо подати при заявці на виплату в 3000 для дорослого, але вписувати не свій банківський акаунт? Чи були в когось такі успішні кейси?
-
🟡 НОВА ПОДІЯ: Інформаційна сесія на тему Іміграції і Воєнних Розслідувань 📅 Start Date: Not specified 📍 Location: Holy Eucharist Cathedral, 501 4th Ave, New Westminster, BC V3L 1P3, Canada More Details
-
Календар подій by uahub.ca: 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡Квіти на полотні. Малювання для жінок з України Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Downtown Taras Parandii Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 17, 2024 - подробиці 🟡UAHUB: Grants in Canada Online Webinar Monday, Mar 18, 2024 - подробиці 🟡Live Stream UA HUB All hands Thursday, Mar 21, 2024 - подробиці 🟡VYTYNANKA. Ukrainian Paper-Cutting Art Thursday, Mar 21, 2024 - подробиці 🟡Classical Music Concert: Cross-Cultural Connections: Ukraine | Es... Saturday, Mar 23, 2024 - подробиці 🟡Інформаційна сесія на тему Іміграції і Воєнних Розслідувань Saturday, Mar 23, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡Easter Market - Ukrainian Foof and Crafts Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Downtown Taras Parandii Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡Tanya Znak: Українські вечорниці! Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡SKOFKA (Ukrainian Rap) + Dovi + Kozak Siromaha - Vancouver Sunday, Mar 24, 2024 - подробиці 🟡Where did Malanka go? Thursday, Mar 28, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Telegram Live Stream: Туризм в канаді Thursday, Mar 28, 2024 - подробиці 🟡Український культурно-мистецький захід Friday, Mar 29, 2024 - подробиці 🟡Dakhabrakha - Concert for Ukraine Friday, Mar 29, 2024 - подробиці 🟡Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Mar 31, 2024 - подробиці 🟡UA HUB Coffee Networking Tara Parandii Sunday, Mar 31, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
Чи є тут хтось хто подавався на Піар, з витягом з Дії довіткою про несудимість, просто переклавши цю довітку на англійську мову, без затвердження в Embassy? Чи хтось знає чи можно так робити? чи обовязково треба затверджувати в українському консульстві?
-
Я вже питав, не було відповіді
-
Доб день. Порадьте укр перукаря. Потрібно підрівняти кінчики . Лохід, Бургітлам станції.
-
Її можна взяти одразу на англійській мові Особистого досвіду немає, але дивилась декілька інтерв'ю з ім.консультантами, то вони казали, що приймають англомовну версію в електронному вигляді. То були відео провінції Онтаріо. В Ванкувері, можливо, інша ситуація.
-
І ще один запит.. Займаюсь перекладами, і виникло питання щодо подачі на PR. Якщо чоловік одружений, але до того було декілька шлюбів, тоді потрібно надати тільки діюче свідоцтво про шлюб? Чи потрібно всі свідоцтва та рішення суду про розлучення з минулих шлюбів? Дуже дякую всім за допомогу.
-
Дублюю питання Підкажіть, будь ласка, хто отримав права. Довідку про наявність водійського посвідчення і стаж потрібно перекладати? Чи ні, бо її все одно потрібно нести в Консульство, щоб вони там теж зробили запит, і щось там потім написали, що все ок, вона справжня? І тільки після Консульства таку довідку приймуть. Це мені розповідали про Онтаріо. Чи може хтось підказати з власного досвіду, чи в Ванкувері теж потрібно нести ту довідку про стаж водіння в Консульство?