Українці у Ванкувері
-
Написал вонючий зассаный кацап, раб и холуй царя )))
-
Добрий день,чи зможу я відкрити рахунок у банку та отримати кредитну картку,якщо мені 18 років?
-
Доброго дня! Мене звати Олександра, я лешмейкер, бровіст та майстер перманентного макіяжу. Мій досвід у бьюті більше 6 років, срібний призер всеукраїнського чемпіонату з нарощення вій 2021. Нещодавно прибула до Ванкувера та буду рада бачити наших дівчаток у себе наводити красу 🥰 Мої послуги: - нарощування вій - ламінація вій - моделювання брів - ламінація брів - перманентний макіяж губ та брів Мій інстаграм (стррінка нова, починаю заповнювати ) instagram.com/alexa_beauty.fairy?igshid=YWJhMjlhZTc= Ванкувер, Кітсілано
-
Доброго дня! Звісно, дякую. Це наче моє перше оголошення, не знайшла правил групи. Була знати
-
Звісно, це ваше перше оголошення і як я вже написав, я за допомогу новоприбули і ми не беремо жодної оплати тощо. Правил з цього приводу немає, я тому і пояснив окремо. 😊 Ця група створена більш для допомоги одне одному, відповіді та питань, розміщення оголошення з приводу заходів та чогось цікавенького, що об’єднує людей. Реклама, то така річ на аудиторію )) Комусь заходить, а комусь взагалі нідочого 😉
-
Увага! У нас у групі заявився фейк : типо Адмін просить грошей, це фейк!!! Цей акк, але теж саме може бути і у вас
-
Всім привіт. Розкажіть будь ласка. Ми з сім'єю збираємося до Ванкувера. Що по перше треба, як з житлом и т.д? Ми сім'я 2 дорослих і 2 дітей.
-
Ребята отзовитесь пожалуйста. Кто приехал не так давно. Расскажите пожалуйста подробнее, если не сложно, мы хотим прилететь в Ванкувер. Что для этого нужно и т.д. спасибо
-
Наша суто україномовна група t.me/sich_canada , наші друзі з іншої Ванкуверськоі групи ще день тому мала тіж самі пригоди: лівий акк але дуже схожий на адміна почав збирати гроші
-
Я групу не рекламував, сам спитав назву. Я просто попередив, але добре, що ви гарно комунікуєте з іншими групами (це сарказм, які більше за вас і не потребують реклами у вас). Гарного дня!