Українці у Ванкувері
-
Дякую!
-
Такий лист розтопить будь яке крижане серце 💔
-
Прошу, шановні, зробіть як Александріна, напишіть галереї щось від себе, щире. Просто щоб вони розуміли, що це не мій особистий ПТСР, а реально некрасива ситуація, яка травмує одних людей, а інших вводить в оману.
-
Запрошуємо на черговий вебінар вже в цей понеділок 25 Березня, о 15.00 Вебінар проходитиме онлайн по zoom. Буде можливість задати питання наприкінці вебінару. Для реєстрації пишіть на пошту [email protected] Посилання прийде у відповідь на вашу пошту.
-
Я біля галереї, підходьте побалакати www.instagram.com/stories/forest_prayer/3329527067758225789?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MW82ZG1kd2wxaWpmeQ==
-
[email protected] - email of the polygon. Please, share your letter with us as well 🙏🏼
-
це вже up to you. Я спілкувалась з головною кураторкою, спілкувалась з директором. Таке відчуття, ніби вони справді просто не чують що ми кажемо. Не розуміють і все. Це про визнання факту пригнічення один людей іншими. Особисто я вважаю, що тут треба пояснювати як діткам, терпляче і лагідно.
-
-
Там може бути більша частина самих рабсіян
-
Дякую вам за ваш пікет сьогодні
-
Це було вчора
-
Щойно чоловік підійшов мене фотографувати, запитав чи я біла, я відповіла так і запитала, чи він відсканував qr. Він відповів, що ні, а лише сфотографував, бо я виглядаю як повна ідеотка
-
В противагу такому висловлюванню, хочу сказати від себе- що ви смілива, дуже свідома і цілеспрямована! Дякую за небайдужість, за широку думку та відчайдушність достукатися 🙏 Завжди намагатимуться пригасити вогонь тих, хто помітний.