Українці у Ванкувері
-
Доброго дня. А ви там завтра будете чи тільки на вихідні? Я сьогодні не можу, але можливо зможу у інший день
-
Вітаю! Ось звіт з учора. Сьогодні буду біля галереї з 12:00. Підходьте підтримати. www.instagram.com/p/C44gKBUL3AU/?igsh=azJmZ3hpcmR6eDRo
-
А, логічно. Дякую
-
Ні, завтра не буду. Я буду біля галереї лише у їх робочі дні. Галерея працює з середи по неділю, ніж наступного разу я там буду в середу
-
Доброго дня. Буду рада пораді. Лечу з дитиною - 4 місяці - авіакомпанія Люфтганза. Скажіть, хто вже летів з маленькими дітками, (можно а лс) як спати, чи можно суміш з собою везти, електричний молокоотсос? Дякую за відповідь
-
Чи можете дати номери, бо знаходжу тільки англомовні. Якщо не складно. Вибачте, що турбую
-
-
в нашому випадку каляску в салон не брали, в польші здавали перед літаком, у франкфурті віддали відразу після приземлення (відкривали банжний відсік літака), на рейсі фра-ван, каляску вже здали на пасп контролі перед гейтом, у ванкувері каляску віддали відразу на гейті.
-
Дякую ❤️
-
Ванкувер! Вже сьогодні😍🔥 Skofka & Dovi & Kozak Siromaha - троє сучасних артистів які покорили всі соц мережі, зазвучать на одній сцені. Де б ми не були, давайте разом підіймати і поширювати українську музику та культуру, бо разом - ми сила🇺🇦✊🏼 Квитки 🎫
-
Привіт, мене звуть Юлія✨ Я кондитер, який готує з любов'ю та увагою до деталей. Буду рада зробити ваш Великдень ще яскравішим, наповнивши його смаками з дитинства та новими неймовірними поєднаннями. Мої паски - це справжнє мистецтво, де кожен шматочок переносить вас у весняну атмосферу тепла та радості. Паска - це не просто страва, це частина наших традицій та спогадів, яка надає святковому столу особливого шарму та значення. Моє місце розташування - Північний Ванкувер. Сторінка в інстаграм де ви зможете переглянути мої роботи, ціни і смаки: www.instagram.com/kilo.cukru?igsh=MW5xamJxdW03eGNkcA== Канал де продається українська Великодня атрибутика до столу: t.me/vse_dlia_pasky