Українці у Ванкувері
-
❗️За 4 дні новий біометричний паспорт чоловіки за кордоном зможуть отримати лише надавши військовий квиток. - Веніславський ⚠️ Детальніше
-
Це схоже на скам сервіс. Не впевнений, що історія з паспортами не буде запроваджена, але будьте обережні з усілякими бажаючими допомогти
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка може хтось стикався, знайшли житло. Людина яка показує житло сказала що в нього є довіреність на право підписання договору. Чи може це бути шахрайством?
-
Підкажіть куди можна вечором сходити в Ванкувері ?
-
Всім доброго дня! Шукаємо оренду квартири 1 bedroom в районі Burnaby або Richmond з 11 квітня або в крайньому випадку з 1 травня. Ми пара без шкідливих звичок десять днів назад прибули в Канаду по візі CUAET у чоловіка уже є job offer з 15 квітня. Буду дуже вдячна за будь-яку допомогу. Всім гарного дня.
-
Привіт всім. Здаю Ensuite кімнату в своїй 2-кімнатній квартирі на Edmonds, Burnaby. 1500CAD/місяць з Hydro та інтернетом. Damage депозит, який я поверну при виїзді 750CAD. Кімната дуже простора, ліжко Queen size, з видом на гори та власною ванною! В квартирі також є величезний балкон з панорамним видом на гори, річку та захід сонця. Є кухня з всіма приборами, пральна машинка, сушилка - все в квартирі. Також є парковка в будинку. З 19 Квітня по кінець Липня(можливо і до кінця Серпня). Також є варіант додати електро байк вартістю >2000CAD в оренду за 100CAD на місяць. Одна людина, бажано дівчина, тому що сусідка по квартирі також дівчина.
-
Та я жартую, вибачте, не буду флуд розводити.
-
О! Виходить, зрадник Ванкувера. На гіляку!
-
Так і ви приходьте)
-
Піти пити пиво з іншими українцями! Я шукаю друзів :)
-
Арт-пікнік на тему : Створення власної унікальної мандали «ЖІНОЧА СИЛА» 🌸 На цій зустрічі ви легко намалюєте свою мандалу, навіть якщо ніколи не малювали! 👩🎨 Мистецтво створення мандали надзвичайно гармонізує та впорядковує психічний стан людини. Малюючи, ви відчуєте опору, спокій та впевненість, побачите, що все це вже є всередині вас! А завдяки мандалі активізуєте це в собі і проявите у світ🙏🥰. На вас чекає : -Створення мандали акрилом на полотні .👩🎨 -Напої та смачні смаколики. 🍎🍇 -Творча атмосфера на природі . 🌳 -Приємне спілкування та знайомства. 🪢 Будемо спілкуватися , знайомитися і поринемо у світ творчості. 🥰 Дата🗓️:14.04.24 Час⏰: 11:00 ( тривалість 3 години) Локація 📮: Stanley Park Вартість 💵: 45 cad У вартість входить: всі матеріали для створення картини « мандала» та смаколики. Настінні малюнки мандали – гарний та змістовний спосіб привнести гармонію та баланс у ваш будинок.🙏 🧘♀️ ‼️Кількість місць обмежена (попередній запис для бронювання в дірект обов'язковий , щоб забезпечити собі місце на цій зустрічі.) Для реєстрації та отримання більш детальної інформації звертайтесь в приват.
-
Для участі просять заповнити анкету, посилання нижче: The attached flyer is what is going out to prospective 'helpees', ex. career shifters, early professionals, and newcomer skilled immigrants. (forms.gle/2Z4pEy63m4W7ufuH7) - I'm sharing this link with prospective helpers, i.e. established professionals in Vancouver, many in HR/recruiting roles or management positions in their organizations.
-
Я за
-
Наступного тижня можу)