Українці у Ванкувері
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ UA HUB Coffee Networking New Westminster Thursday, Apr 11, 2024 - подробиці 🗓️ UA HUB Tourism in Canada Online Livestream Thursday, Apr 11, 2024 - подробиці 🗓️ Sasha Luchkov Piano Concert for Peace Friday, Apr 12, 2024 - подробиці 🗓️ Denys Panchenko - Master Classical Guitarist from Ukraine Saturday, Apr 13, 2024 - подробиці 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
Доброго дня, а підкажіть будь ласка, як податись на це медичне обстеження і мед. страховку тут?
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/ahdc
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Але. Я її зможу потім використати для pharma care?
-
Якщо це для pharma care, то не треба реєструватися поки що, тільки MSP
-
І це я так розумію страховка, а тест медичний, який потрібно в 90 днів зробити, це куди?
-
Як раз реєструюсь тут, наступне питання, якщо в мене немає tax return i income?
-
Якщо бажаєте безкоштовно - подавайте на MSP, потім, через 2-3 тижні телефонуйте в страхову, вони нададуть PHN номер, з ним можна йти в клініку зі списку та проходити комісію. Або, якщо вам терміново, наприклад, для зняття обмежень - спочатку в клініку за гроші, потім, коли буде PHN, надсилати reimbursement form та чек в страхову на повернення.
-
Я точно не знаю, але начебто перший рік воно автоматом до MSP. Зараз по MSP якісь ліки безкоштовно за призначенням, нам антибіотики за рецептом давали для дитини. А вже пробіотики - самі купували.
-
Ну як терміново, в 90 днів же вкладусь чи ні?😅
-
Це ви маєте на увазі сюди телефонувати?
-
Так, ...7151
-
Вкладетеся. Номер за телефоном нададуть через 2-3 тижні. Картка прийде поштою десь за місяць. Вам потрібен тільки сам номер.
-
Підсумую: за 2-3 тижні я дзвоню на номер ..7151 і прошу номер PHN, з яким йду в клініку на проходження комісії? Не реєструючись завчасно? І що далі, як відкрити наступні pharma care і т.д.
-
Дуже дякую 🌸🩵