Українці у Ванкувері
-
go.mfa.gov.ua/
-
Підскажіть як пройти мед комісію безкоштовно поки чекаешь MSP картку?
-
Якщо ви не будете знати номер MSP тоді мед одяг платний. Деякі клініки хочуть щоб була картка на руках.
-
Так, але треба десь його взяти, я читав що поки ждеш, можна десь його спитати
-
Дякую
-
604-683-7151 Medical Service Plan (MSP)
-
Нема
-
Барбер, работаю на выезд, Ванкувер (За дополнительной информацией пишите сообщение или звоните на телефон) Первый визит -25%
-
Друзі, 28 квітня у Ванкувері в Ukrainian Hall відбудеться важливий захід для нашої спільноти - шоу української етно-дизайнерки Тані Знак. На цьому шоу буде виступати український хор «Барвінок»(я є його учасницею), наразі в хорі більше 30 людей і ми готуємо крутезну програму з українськими піснями. Будемо дуже раді підтримці нашої спільноти. Тому якщо вам цікаво - не зволікайте, придбайте квиток і забронюйте собі цю дату в календарі🙂🫶🏻 Квитки можна придбати тут: www.eventbrite.ca/e/ukrainian-spring-fashion-show-music-tickets-874972254567?fbclid=IwAR2EDKqS328aYwbbydwO_Psdm39tpotwtdi7tzuJxxYTT-71fJBXwXLZpHs_aem_AWvIvwyp8QESjbDww0KSrW5sD1icOVa72ovjQ1nBQXf5xfP9HmbmdaCBUuzsT1BAX3Y
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ Maple Ridge & Pitt Meadows Літургія / Divine Liturgy (St. Thomas ... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ UA HUB Coffee Networking Downtown Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ Surrey & Langley Літургія / Divine Liturgy Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ Maple Ridge & Pitt Meadows Літургія / Divine Liturgy (St. Thomas ... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ UA HUB Coffee Networking Downtown Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ Surrey & Langley Літургія / Divine Liturgy Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
-
Вітаю! Мене звати Галя і я шукаю роботу😁 Part-time. Weekends. Рівень англійської: середній. Є сертифікати: Food Safe, Serving it right та Super Host (Service for all). Досвід роботи в customer service 5+ років. Буду вдячна за всю інформацію. Можливі вакансії: 1 Бариста 2 Бартендер 3 Хостес 4 Офіціант 5 Кухар (є майже рік досвіду) 6 Няня (працювала в Україні) 7 Прибиральниця 8 Працівник складу 9 Продавець 10 Можу допомагати зі створенням візуального контенту, або текстового для закладів/брендів