Українці у Ванкувері
-
О, я хочу
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ Abande Concert with singing group “Kolo” Saturday, Apr 20, 2024 - подробиці 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Maple Ridge & Pitt Meadows Літургія / Divine Liturgy (St. Thomas ... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Surrey & Langley Літургія / Divine Liturgy Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
Ви знецінюєте свої досягнення?😔 •Ви зациклюєтесь на помилках і займаєтесь «самоїдством»?😔 •Ви надмірно вимогливі до себе і до інших?😔 •Ви не готові ризикувати та починати щось нове?😔 21.04.24 арт-сесія в Downtown на тему: «Як зупинити внутрішнього критика та перестати в собі сумніватися» Окрім негативного впливу на нашу самооцінку, внутрішній критик вбиває нашу винахідливість та здатність до розвитку і ми починаємо уникати не лише нових ситуацій, але й нових можливостей. Внутрішній Критик заважає нам жити, тому що для нього немає жодної різниці - ви зробили якусь помилку або створили щось прекрасне і грандіозне. Він незмінно затягне свою звичну пісню: «Взагалі ти міг би ще краще зробити». Йому завжди мало зробленого і ніколи немає приводу порадіти. На арт-сесії ви познайомитесь з власним внутрішнім критиком, побачите його, дасте йому ім’я. Зрозумієте навіщо він постійно приходить і чого він прагне. Будете домовлятись і вчитись взаємодіяти. Адже відокремивши критика від власної особистості, ви зробите ще один крок для того, щоб звільнитися від його негативного впливу. В результаті, внутрішній критик зможе стати добрим радником і союзником, який мобілізує нас до особистісного росту та нових досягнень, не обмежуючи внутрішні ресурси. 🙏🌸 Запитання «Що подумають люди?» перетвориться на «Хто міг би дати мені конструктивний зворотний зв'язок?»🥰 Саме цим перетворенням ми і займемося на арт-сесії.❤️🙏 Матеріали для роботи: карти МАК, папір, кольорові олівці,(надаються). 🗓️Дата : 21.04.2024 (неділя) ⏰Час : 12:00 ( 2 години) 📌Локація:Downtown (Central Library) 💰Оплата: Donation ‼️Кількість місць обмежена (попередній запис в дірект обов'язковий) Підписуйтесь на мою сторінку в інстаграм, щоб слідкувати за новинами та подіями. www.instagram.com/artcoach_m.art?igsh=cmRqZWZhcnZ2ejlm&utm_source=qr
-
У мувінгову компанію потрібен вантажник на четвер, пʼятницю та суботу з можливим подальшим працевлаштуванням Пишіть в особисті або звертайтесь за телефоном (403)401-4711
-
Привіт усім! Ось посилання, на мій звіт за неділю. Нагадую, що я вже 19 робочих днів протестую виставку, пусіріот у Polygon gallery. www.instagram.com/p/C54RR-0y4UB/?igsh=amJnOG1iNmhkNHUy А також хочу вам нагадати, що галерея закрила опцію коментування під публікаціями повʼязаними з цією виставкою. Проте! Пусіраєт проплатили пекламу у West Coast Curated. Там відкрита можливість коментування. Тож маю до вас прохання, залиште свої скарги стосовно виставки у коментарях. m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid033BofzYWGTTy1em6dPu2j3QaTMBuXcRmnWzcU5UZzhXFRR3gJeeQBoJyXPAxmUfjkl&id=100064223356025 www.instagram.com/p/C5qsMfeOPGH/?igsh=eDRza2oxeHJkNDBi
-
В компанию Home Improvement & Design — требуется грамотный человек, понимающий в покраске, который может управляться с ручным инструментом, опыт обязателен. Зарплата зависит от опыта. Мы - проектируем и устанавливаем современные стены, обшивку стен, нахлест, каминные полки и выполняя отделочные работы. Мы с нетерпением ждем сотрудничества с вами! Пишите! P.S. компания моего друга, я только помогаю найти человека)
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо від дверей до дверей по багатьом містам, за адресою)
-
🟡 НОВА ПОДІЯ: UKRAINIAN VYSHYVANKA PARTY 📅 Start Date: Not specified 📍 Location: Bar None Nightclub, 1222 Hamilton St, Vancouver, BC V6B 2S8, Canada More Details
-
🟡 НОВА ПОДІЯ: Kazka Entertainment: Вадим Красноокий (фронтмен гурту MAD HEADS) 📅 Start Date: Not specified 📍 Location: 10765 135a St, Surrey, BC V3T 4E3, Canada More Details
-
🟡 НОВА ПОДІЯ: UKRAINIAN SPRING FASHION SHOW & MUSIC 📅 Start Date: Not specified 📍 Location: Ukrainian Hall, 805 E Pender St, Vancouver, BC V6A 3H6, Canada More Details
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ Abande Concert with singing group “Kolo” Saturday, Apr 20, 2024 - подробиці 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Maple Ridge & Pitt Meadows Літургія / Divine Liturgy (St. Thomas ... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Surrey & Langley Літургія / Divine Liturgy Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych