Українці у Ванкувері
-
Добрий день! ✔️Мене звуть Марта. Я – маркетолог із досвідом роботи 2 роки. Є команда фахівців з якими працюємо над просуванням та розвитком бізнесу. Надаю послуги: -таргетованої реклами -контекстної реклами Google -You Tube просування -Створення різних видів сайтів -SEO -створення стратегій розвитку та консультації з Digital Marketing. Є досвід роботи з різними бюджетами та нішами. Для більш детальної інформації в особисті повідомлення через робочу сторінку
-
/#вакансія Менеджер з продажу prooveglobal.com Наша компанія Proove (B2B мобільні аксесуари) виходить на світовий ринок. Ми шукаємо Менеджера з оптових продажів для представлення компанії в Канаді. Очікувані результати: - ефективний процес продажів - найпродуктивніші рішення - лояльні відносини з клієнтами - експерт на ринку, експерт у продукті Компетенції: - досвід успішних продажів - клієнтоорієнтованість - орієнтація на результат - комунікабельність, грамотна мова (англійська, російська/українська) - високий рівень здатності до навчання, уважність - порядність, прозорість у спілкуванні, проактивність, гнучкість підходів Що ми пропонуємо: - команда професіоналів - величезний потенціал для розвитку - конкурентний продукт - вітаємо нові ідеї - високий рівень оплати (ставка + відсоток від продажів) Є можливість неповної зайнятості (3 робочих дні на тиждень) Надсилайте резюме (cv) в Телеграм із зазначенням Viber/Telegram/WhatsApp для зв'язку 👉 @prooverekruter
-
Приходьте на перший у Ванкувері вечір української поезії 💛 Це унікальний затишний творчий захід, де вас чекають твори сучасних українських поетів в музичному супроводі гітари, співучих чаш, хендпану та DJ сетів. Всі зібрані кошти будуть передані на будитнку-інтернату для діток з відхиленнями в Житомирській області 🙏 📍12 квітня, 17:00, Downtown Vancouver www.facebook.com/events/1504252590435564/
-
Всім привіт! Не пропустіть шанс виграти два квитки на концерт Монатіка 20 червня у Ванкувері! Розігрувати будемо під час великої української вечірки опівночі 17-го травня! Для того щоб виграти — потрібно: 1. Підписатись на сторінку @hromada.live в інстаграм 2. Підписатись в інстаграмі на @resilienceentertainment 3. Тегнути друга/подругу під відповідною публікацією в інстаграм на сторінці @hromada.live Розігрувати будемо під час великої української вечірки опівночі 17-го травня! Всі посилання тут: linktr.ee/hromada.live До скорих зустрічей!
-
Розшукую модель для безкоштовної зйомки у Ванкувері (downtown)📸🎞️ Дата: понеділок 13.05 вечір (детальніше домовимось). Локація: downtown. Зайнятість 1,5-2год.. Що потрібно від моделі: - приємна зовнішність - макіяж - стильний образ, який ми з вами разом обговоримо і оберемо - дозвіл використовувати зроблені фото в соцмережах - позитивний настрій🙈 Напишіть мені, якщо бажаєте і знаєте що точно зможете у цей день. Надсилайте, будь ласка, посилання на сторінку свого особистого інстаграм. Дякую🌟 (Прикріплені фото зроблені мною).
-
Чи є бажаючі отримати бонус у розмірі 600$ (після виконання завдання) за реєстрацію на доставці DoorDash пишіть в Приват скину лінк
-
Порадьте будь ласка 🙏 хтось робив переклад диплому терміново, чи реально це зробити за 1 місяць?
-
Я робив евалюацію 2 рази. Переклад та верифікація в ЕНІК - 20 роб днів, а саме WES - DxD 5 днів, CxC 12.
-
В WES роблю зараз. В середині березня розпочав. Апостіль зробили і передали до WES сумарно за 3 тижні. Тепер чекаю коли WES зроблять свою роботу. скоро вже буде три місяці як цей процес іде і досі не завершився. За місяць не зроблять.
-
Привіт! Можливо хтось здавав тести на водіння (knowledge test) останні місяці, такі самі як в додатку від ICBC були чи інші питання?
-
Привіт! Маю книжку. Якщо потрібно скину. Питання легкі, можна здати за першим разом. Здавала минулого місяця.
-
Я пів року тому здавав то в мене 65-70 відсотків було питань які точно я проходив