Українці у Ванкувері
-
Всім привіт, терміново шукаю кімнату: Burnaby, New West, Port Coquitlam, самий підходящий варіант по вулиці Fraser, дякую.
-
Всім привіт 🤗 Хочу запросити вас до себе на манікюр. Мене звати Юля і я майстер манікюру. Переїхала з Калгарі і тепер готова дарувати красу тут - у Ванкувері ✨ Спеціалізуюсь на манікюрах з дизайнами( xl нарощення, 3D, блискітки, фігурки..) З радістю втілю в реальність будь-які ваші манікюрні фантазії 😈 Для класичного нюду - є великий вибір баз/гелів 💕 Прайс і приклади моїх робіт є в інстаграм ↓ ❗️ Запис відкрито з 20 Серпня ❗️ 📍 5270 Grimmer St (Burnaby) ⭐️ Знижка на перший візит -20% Чекаю вас у себе ✨ www.instagram.com/nekkonailss?igsh=MWdjd2VzN2U1cXlqdA==
-
Любі Українки! Запрошуємо на Girl’s party у Ванкувері з укр дівчатами для перегляду укр фільму , знайомства , цікавого та веселого проведення часу разом ( із розважальними іграми та смаколиками). Вартість : 40 долл. У неділю , 11 серпня об 16:00 у Даунтауні. Дрес-код: червоний одяг або щось червоне в образі❣️Кількість місць обмежена, встигни забронювати своє🤗
-
Вітаю, Може в групі є косметологи або є контакт, щоб зробити механічну чистку обличчя. Дякую
-
Є ще екстренна гаряча лінія посольства України в Канаді +1 613 617 23 35
-
Дякую
-
Тільки що набрала
-
Нажаль у них робочі години 09:00-17:00
-
І тут теж
-
Я пробувала
-
Не беруть
-
Зв'яжіться з українським консульством або посольством у Канаді. Вони можуть надати юридичну підтримку, допомогти зв'язатися з рідними Почесне Консульство України у м. Ванкувер +1 604 331 25 05 Посольство України в Канаді +1 613 230 29 61
-
І так, я згодна що це pretty tough
-
Тому єдине що можу за цю годину - це просто голосно говорити про те що відбувається
-
Я не завжди на звʼязку бо телефон дають на годину в день