Здрастуйте, звертаюся до вас за допомогою.🙏🙏🙏
Я розумію, що війна всіх морально та фізично нас надламує, і у кожного своя ситуація, хто виїхав із країни, а хто залишився в Україні.
Я залишилася в Україні, через відсутність безпечного виїзду, у мене двоє дітей, і старенькі батьки, у вересні наш будинок був дуже пошкоджений, і я була змушена переїхати до своїх батьків з воїми дітьми.
Ми знаходимося в близі Бахмуту, де зараз відбуваються дуже страшні запеклі бойові дії, буває, що добу неможливо вийти з укриття через сильний обстріл.
Люди,я звертаюся до кожного за допомогою, ми дуже хочемо евакуюватися, але не можемо тому що не безпечно, коридорів практично немає безпечних, люди нам потрібна допомога, одна просто залишатися на зв'язку, але у мене закінчується тариф, і немає коштів щоб його оплатити, я прошу у Вас допомоги, хто скільки зможе, будь ласка, допоможіть, дайте нам будь-ласка вижити в цій жахливій війні, мені потрібно залишатися на зв'язку, щоб не пропустити евакуацію чи гуманітарну допомогу.
Допоможіть 🙏мені на цей номер+380931259249
Люди будь ласка, допоможіть, я благаю Вас, дайте нам з дітьми хоч якусь надію вижити в цій страшній війні, допоможіть будь ласка сплатити тарифний пакет.
Дякую всім, Мирного неба, Вам усім. Слава Україні.🙏
Ось номер: +380931259249