Українці у Ванкувері
-
Доброго здоров’я друзі ,хочу звернутись до вас з допомогою Прошу побачити !!!🙏 Я з дітками залишилась в скрутній сітуаціїї ,дужк тяжко зараз . Може знайшлась би людина яка змогли б трішки продуктами нам допомгти ? Або якщо ж змога трішки б грошима 🙏 Я була б дуже вдячна вам Бережіть себе та рідних 🙏
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victorr1999
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victorr1999
-
Зацікавили не тих кого хотіли. Ласкаво просимо в бан
-
Добрий день! СТО у Ванкувері. Наші українські майстри.
-
📣 #U_KAYAK_1.0 🇺🇦🇨🇦 Запрошуємо всіх українських фахівців IT сфери разом поплавати на каяках. 🎯 Мета: познайомитись та цікаво і весело провести час на природі ‼️ВАЖЛИВО: Кожен сам для себе бронює та оплачує каяк на сайті за посиланням www.catespark.com , також знайомиться з правилами. Бронюємо разом на 12.00. ЗБИРАЄМОСЬ: 🕚 11:00 AM 📅 18/08/2024 📍Cates Park Paddling Centre, North Vancouver 👉 maps.app.goo.gl/rsqNfiebkSjm8NQp6 ✅ ПРИЄДНУЙСЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ до наших ресурсів, щоб не пропустити наступні події: FB 👉 www.facebook.com/groups/296558363449819 Telegram 👉 t.me/+p57uDtEI67Y5YTNk
-
Доброго дня. Продаю оригінальні кросівки Adidas. Вони нові, з оригінальною коробкою та бірками Маю два розміри: US 7,5 - стелька 26,5 сантиметрів US 8 - стелька 27 сантиметрів Готова віддати за 50 доларів Можете забрати у Ванкувері або ми можемо до вас під’їхати
-
💚 Привіт! Я – бізнес-тренер, ментор та наставник. Веду активну діяльність у Берліні, де організовую нетворкінги, але також можу приїжджати до вас. Моя місія – допомагати людям запускати бізнеси, заробляти гроші та знаходити нові джерела доходу. Я ділюся крутим контентом і регулярно проводжу безкоштовні вебінари з розвитку, масштабування та фінансової грамотності. Запрошую вас приєднатися до мого Telegram-каналу, посилання на який ви знайдете в профілі. У нас сформувалося чудове ком’юніті, яке постійно розширюється. Якщо ви шукаєте живе спілкування, підтримку однодумців, бізнес-ідеї та корисні знання про фінанси – вам до нас! Будемо раді кожному новому учаснику!
-
Доброго здоров’я друзі ,хочу звернутись до вас з допомогою Прошу побачити !!!🙏 Я з дітками залишилась в скрутній сітуаціїї ,дужк тяжко зараз . Може знайшлась би людина яка змогли б трішки продуктами нам допомгти ? Або якщо ж змога трішки б грошима 🙏 Я була б дуже вдячна вам Бережіть себе та рідних 🙏
-
Є можливість кожному замовляти корейську преміальну косметику напряму, без посередників. Ми вже перейшли на їх зубні щітки, пасти, шампунь, гіпоалергенний порошок... Догляд за обличчям - просто шикарний, замінює мені косметолога тепер😅 Ціни на їх продукцію в інтернеті в 2-3 рази вище, хоча КОЖЕН може стати їх клієнтом, безкоштовно. КОМУ цікаво пишить в особисті, посилання даю безкоштовно.
-
Всім привіт! Це офіційний телеграм канал групи Українці у Ванкувері. Правила прості: 1. Мови спілкування: - українська (вітається) - англійська 2. Взаємно повага 3. Перед рекламою чогось, уточніть будь ласка у адміна ))) Всім круто провести час