Українці у Ванкувері
-
Дякую 🙏
-
-
Що це за херня і навіщо таке кидати в групу?
-
Сорі, але мене це шокувало, не дуже приємно дивитись на таке
-
Я проживала в цій кімнаті)))
-
Дивно, що вареники я люблю і це не жах якийсь, але завжди якось неприємно коли так називають цю жіночу частину. Але, на жаль, для цієї частини зовсім немає норм назв, які були б не медичними-анатомічніми, або не пошлими чи неприємними. Хз, можливо це тільки мені так здається
-
То ж я в купальнику і вареник не показую)
-
І взагалі це було написано в гумористичній нотці
-
Зазвичай так не називаю але люди люблять наші до слів докопатися, ще пошукайте орфографічні помилки. Нікого не засуджую, кожному своє, але особисто для мене не приємно дивитись на отаких дівчат бо маю доньку.
-
❌Back to School❌ОНОВЛЕНІ знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜📺 Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $65 або $70 на місяць (та -$5 знижка якщо ви добавляєте авто оплату) - До двох перших місяців безкоштовно 📱 Мобільний зв'язок 📍TELUS - 150 ГБ 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Оплата за підключення $60 але знижка на 7 місяців по $10 щомісяця додатково❗️ - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $30-$40 Family plan (та -$5 знижка якщо ви добавляєте авто оплату) 📍 KOODO - 50 ГБ 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення❗️ - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $34 (та -$5 знижка якщо ви добавляєте авто оплату)
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Поки я в Україні можу привезти : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою від дверей до дверей )
-