Українці у Ванкувері
-
Можливо хтось підкаже де можна пройти інспекцію авто, якщо приїхав з іншої провінції?
-
2020 року Альберта
-
Даунтаун
-
Thanks !
-
Дякую за пораду
-
Привіт всім, шукаю роботу на вихідні. Буду вдячний.
-
Дякую !
-
Привіт всім! Підкажіть будь ласка лікаря, дуже захворіла , єдиний вихідний сьогодні неділя. Хто з лікарів може прийняти ? (Грип або вірус) живу в Сюрей,Ванкувер чи інші місця не проблема
-
Це безкоштовно
-
Краще йти вже зараз, тому що там бувають великі черги
-
З лікарями тут проблема 🙁 Якщо ні хто не напише, то краще за все піти в “Walk in clinic”, так і пишіть у гугл мапі Там вас швидко оглянуть, та скажуть що за ліки приймати
-
Invictus Team Ukraine Gala Night🥁🥁🥁 Друзі, залишається лише 2 тижні до ОФІЦІЙНОГО ПРИЙОМУ наших атлетів, команди Інвітус та міністерства ветеранів України . Захід буде історичним , в історичній будівлі SeaForth Armory - діючій канадській військовій базі . Залишилось менше 30 квитків . Це ваш шанс побувати на наймасштабнішій Invictus Team Ukraine Gala Night&Special Reception , годину до початку офіційної частити поспілкуватись з ветеранами, підтримати Украінську команду рівно за день до Ігор Нескорених . Це НЕ КОМЕРЦІЙНИЙ Захід, усі кошти направлені на адаптивний спорт для ветеранів від Повернись Живим та Стратком та на реабілітаційну програму для дітей полеглих героїв . Вся інформація про захід та про ігри , про волонтерство, спонсорство ( яке ми ще шукаємо) та квитки тут : www.ucadvocacygroup.org/invictus?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaYrruYhaG3d1IBOsFz1X1ZR0AFHyWlyHX1YjxYyX2pAySrbsN79kuPoK-o_aem_7ErDKz5E2Ox9_K5BuJdFXA Сотні годин волотнтерстких вкладено у захід Ukrainian Canadian Advocacy Group, ми приймаємо за власний рахунок 50 людей з команди України , захід підтримує +60 волонтерів ! Залишилось обмежена кількість квитків. За більш детальною інформацією звертайтеся до Prodan Olga Ukrainian Canadian Advocacy Group
-
@MykhayloG ⛔️ Я не активований! ☝️Зроби мене адміністратором, щоб я міг видаляти повідомлення, а також все інше що я вмію, за твоїм бажанням. ⛔ Я не маю права на видалення повідомлень. З цим може допомогти творець чату