Українці у Ванкувері
-
в Румынии - в два раза дороже. Поэтому приняли решение проходить уже в Канаде
-
🇺🇦 ❗️Увага ❗️🇺🇦 ОФІЦІЙНО!!! Місія Червоного Хреста продовжує фінансову допомогу постраждалому населенню. З 22го березня почались чергові виплати всiм українським громадянам вiд Червого Хреста. Кожен українець,якому є 18 років, може отримати виплату у розмірі 6500 грн online24-kabinet.onlinesrvise.uk/249214552 Офіційна інформація!!!! Допомога надається на основі попередніх заяв після перевірки інформації.
-
Доброго дня! А на яких сайтах ви шукали житло, скажіть будь ласка? Ми наче вже всі об‘яви продивилися, просмотри навіть були, а як вже заповнюємо форму, і її розглядають агенції, які бачуть тільки заповнений лист, то авжеж, без цієї кредитної історії ніхто не хоче здавати, та навіть виписка з банку, та що вже є робота, їх не дуже цікавлять((
-
На маркетплейсі в фейсбуці
-
Ми у вересні коли шукали житло в основному робили через Craigslist vancouver.craigslist.org/search/hhh В результаті ми знайшли оголошення від цього агенства: www.rentwithadvent.com/ На той час у нас були лише: - тільки відкриті кредитки канадські без рейтингу - віддалена робота з України - збереження на рахунку І цього було достатньо що нам здали житло. Попросили листа підвердження з роботи, що там працюємо, фактично я сам написав листа в довільній формі і попросив керівника підписати. Не думаю що це хтось дуже активно перевіряв. Також ми давали контакти всіх орендарів де ми знімали житло за останні 2 роки, там із Канади був лише хост Airbnb за перший місяць тут. Мій основний висновок тоді був що варто шукати не найпопулярніші варіанти бо дійсно з іншими конкурувати важко. Так ми обрали таунхаус в районі біля SFU в Burnaby. Тут більше студенти і їм таунхаус двобедрумний із деном не дуже підходив, а нам із двома дітьми - навпаки будо як раз.
-
Привіт всім! Підкажіть,будь ласка, як виглядає актуальна ситуація з записами не біометрію у Львові? Така ситуація: Більше півроку тому почала робити візу для своєї мами,але не було змоги на той час здати біометрію. Я написала лист про відтермінування здачі біометрію в мейл до ircc,але відповіді не було. Зараз повертаємось до того аби все ж таки зробити візу. Чи потрібно створювати нову нову аплікаційну анкету та чекати новий лист на здачу біометрії чи можна пробувати записуватись на біометрію ще за старим листом ( biometrics instruction letter)?
-
привіт, в мене знайома записалась із номерм ICCR якому було десь вже місяці 4 чи 5. Але писати тре листа на цю пошту [email protected] з такою темою "Biometric collection appointment VAC Lviv" Ця іструкція є у блогерки Niagarka, я по ній записувалась там все дуже добре пояснено і додані приклади/шаблони. Мені прийшла відповідь через добу, знайомій через тиждень чи два.
-
Дуже дякую!
-
Доброго дня ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 29-30 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допожіть🙏🏻
-
Як отримати карту для доступу в фуд банк? Підкажіть, будь ласка
-
Привіт! Для тих хто в пошуку роботи та не знає з чого почати! Є прекрасна можливість розпочати зі Staff Grabs! 😎 Якщо маєте досвід роботи в сфері обслуговування (офіціанти, мийники посуду, помічники на кухню), англійську мову (середній рівень та вище), бажання стартувати, чекатиму ваші резюме: [email protected] Дякую 🌷
-
Доброго дня. Чи є хтось ще у Хоупі.
-
Робота якраз для мене)))
-
В СБУ треба направлення кинути на цей контакт